[]

Çok amaçlı kullanım için kulaklık tavsiyesi

Merhabalar,

Kulaklığım bozuldu ve yeni kulaklık almam gerekecek önümüzdeki aylarda. Yalnız hem oyun oynayan hem de çok müzik dinleyen biri olarak almışken hepsine yetecek, hepsinden tat almamı sağlayacak bi' şey alayım diyorum.

Şöyle ki...

- Bluetooth olsun istiyorum, bilgisayar başında kabloyla kullanırım da dışarıda kabloyla gezmekten sıkıntı geldi.

- Genelde oyun kulaklıkları eşşşek kadar oluyor, mümkünse olmasın. Kulaklıkla insan içine çıkabileyim istiyorum rahat rahat.

- Kulağı kaplayanlardan olmalı ve mümkünse 7.1 destekli olmalı. (deneyim edinmediğim için avantajı nedir bilmiyorum, o kadar da mühim değil diyip açıklayabilirseniz anlarım)

Bu bağlamda benim şu ana kadarki araştırmalarıma göre bazı adaylar şöyle:

- Steelseries Arctis 3
- Logitech G433 (Müzik performansı konusunda iyi eleştirileri yok)
- Bose QC35 II (7.1 değil ve bazı eleştirileri kararsız bırakıyor)
- Audeze Mobius (bu bayağı iyi duruyor ama fiyatının da maşallahı var, en pahalı opsiyon)

Şimdilik fiyat konusunu düşünmemeye çalışıyorum black friday'de bi' şeyler düşürürüm belki diye. Ayrıca 7.1'in vereceği hissiyatı bilmiyorken bir de sanalı ile reeli arasındaki farkı bilmem imkansız, o yüzden Arctis 3 listede zaten.

Özetle bu konuda genel tavsiyelere ve bilgilendirilmeye ihtiyacım var birinci ağızlardan.

Çok uzun oldu, umarım okursunuz ve yardımcı olabilirsiniz. Teşekkürler. :)

 
7.1 desteklemiyor ama listende görmediğim için yazıyorum.
Sony WH-1000XM3 kullanıyorum 4 aydır. koşu, bisiklet, yolculuk, iş, film, müzik.. ben fazlasıyla memnunum.

  • iamnotarobot  (10.10.19 21:13:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.