[]

Ergen bir yazar vardı ?

Bir iki sene önce bayağı günden olmuştu bir yere röportaj verip. 16-17 yaşında bir tane bebe bir kitap yazmış, ağzında sigara bir tane poz vermiş böyle gerçek kaybedenler kulübü tadında konuşuyor ''kadınlar, alkol vs.'' Birden biri kafama takıldı. Kimdi bu ?




 
aytuğ akdoğan


  • freebird5406_2  (10.10.19 20:37:12) 
@freebird o bayağı eski kalıyor ya. Benim dediğim kişi 2-3 sene önce çıktı piyasaya ve çok az kaldı gündemde. Ama aynı modelin yeni nesil versiyonu gibi bir şey.


  • evandro roncatto  (10.10.19 20:41:31) 
batuhan dedde mi


  • freebird5406_2  (10.10.19 21:12:41) 
maalesef o da çok büyük kalıyor :(


  • evandro roncatto  (10.10.19 21:15:29) 
elemanı hatırlayan bir arkadaşımn daha çıktı. Ondan da şu bilgiler geldi, çelimsiz, kısa boylu bir çocuktu. Kitabın ön kapağında sigara içerken fotosu var, arka kapakta da bir tane kadın. Edirne'de okuyor ya da Edirneli.


  • evandro roncatto  (10.10.19 21:55:43) 
www.goodreads.com

Şunu demiyor musunuz işte? Aytuğ Akdoğan. Acaba hafızanızda yanlış kalma ihtimali var mı? Zira bu tanıma uyan bir bu geliyor aklıma. Tabii zaman geçtikçe büyüdü, palazlandı, tipi değişti. O yüzden belki farklı biri olarak anımsıyor olabilirsiniz.
  • microfiction  (10.10.19 22:51:39) 
@microfiction hayır gerçekten o değil. Aytuğ Akdoğan'ı tanıyorum ve eğer ona edebiyat diyeceksek edebiyat tarzının benim yaptığım tanıma uyduğunu da biliyorum ama gerçekten değil.Benim bahsettiğim elemanın yanında Aytuğ bile bayağı yazar kalıyor gerçekten. Bu tip iki sene önce bir yere röportaj verdi ve bu çocukla röportaj yapmasına şaşıracağımız, ismi bilindik bir mecraydı T24 tarzı. Bu röportaj üzerine ekşide gündem oldu. Saçma sapan cümleler vardı röportajda. Bir iki gün konuşuldu. Twitter'da falan da bayağı taşak geçildi kayboldu gitti sonra.


  • evandro roncatto  (10.10.19 23:06:28) 
Hatırladım. Timur Karaca. Söyleşi yaptığı site sandığım kadar önemli bir site değilmiş onu yanlış hatırlamışım. Zaten söyleşiyi de kaldırmışlar ama web archive'dan buldum. web.archive.org://www.gencyazi.com/yatagimdaki-ayna-yazari-timur-karaca-ile-soylesi/


  • evandro roncatto  (11.10.19 11:04:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.