[]

Petlas - Kormoran - Falken - Milestone - Dunlup

Yazlık olarak bu beş lastikten hangisini almak daha iyi olur?

Fiyat olarak en ucuzu Milestone, 4 tanesi 800 lira. Diğerleri 1000-1100 arası. Hepsi 2019 üretimi.

Ama mesela Bridgestone da var. 2016 üretimi lastik, yukarıdakilerin 2019'ları ile aynı para. 3-4 yıl eski üretim, fark yapar mı?

 
lastikler durduğu yerde eskiyor sertleşiyor. eski bridgestone yerine dandik ama yeni lastiği tercih ederim.
marka önerim yok ama inceleme varsa internetten araştırrabilirsin

  • sttc  (10.10.19 09:08:08) 
Ben eptt AVM'den Petlas lari fabrika fiyatına almıştım. Oraya bak bakalım. Bu markalar aşağı yukarı aynı seviye. Uzun yol yapmıyorsan, Çok lüks aracın yoksa yeterli. Zaten lüks aracın olsa tanesine 800 verirdin mecburen orası ayrı konu.


  • westblack  (10.10.19 09:28:57) 
falken ve dunlop' un üretimi petlas ile japon Sumitomo ortaklığı ile kurulan çankırıdaki fabrikada üretiliyor. Ben falken ziex914 eco run aldım geçen sene. 4 kanallı ve etiket değerleri çok iyi idi. Ben aldıktan sonra desen değişti ziex314 diye bir model geldi. Falkende kullananlar memnun bende çok memnunum. Dunlop konusunda da iyi şeyler duyuyorum.

falken ve dunlop tercih edebilirsin. Bu sırada Sumitomo japonyanın en eski ve köklü lastik üreticisi.
  • kraldan cok kralci  (10.10.19 10:36:30) 
Dunlop bahsi geçen markalardan hamur olarak daha yumuşak ve global son testlerde yüksek puanlar alan bir firma hatta adac testlerinde ilk 3'de idi. Falken de uluslararasi piyasada iyidir.
Almışken de 2016 vs. alma 2019'dan şaşma.

  • karacigerim vur kadehlere  (10.10.19 10:59:33) 
Ben yaz lastiği Falken kullanıyorum, memnunum. Pahalı lastiklerden tek eksiği yol sesi biraz fazla. Ama bu saydığınız markaların hepsinin yol sesi fazladır. 2016 üretim kesinlikle almayın, en yenisini alın.


  • Abdurrahman  (10.10.19 11:21:49) 
dunlop kullanıyorum memnunum. sp sport'tu sanırım. biraz ses problemi var ama ıslak zeminde özellikle performansı çok iyi.


  • delidir yakalayin  (10.10.19 11:30:18) 
1dunlop 2milestone 3falken


  • mikahakkinen  (10.10.19 12:05:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.