[]

Dizüstü bilgisayar tavsiyesi - Linkteki bilgisayarın fiyatı uygun mudur?

Yeni bir dizüstü bilgisayar almam lazım, bir süreliğine yurtdışına (İsrail) taşınacağım, fiyatlar da benzer gibi orada, o nedenle oradan alayım diyorum.

Bilgisayardan beklentilerim:
- Normal günlük internet, MS Office, programlama
- Ara sıra netflix, film
- Oyun oynamayı düşünmüyorum.
- Ekranı düzgün olsun
- Hafif olması da tercihim, ki hafif bilgisayar sevdiğim için 15 yerine 14 inç almayı düşünüyorum.

Fiyat/performans olarak baktığımda da, bütçeme de uygun diyebileceğim şu ksp.co.il bilgisayarı buldum. Fiyatı da Türkiye'ye çevirince 5,250 lira ediyor.

Sizce bu bilgisayar nasıl? Bu bilgisayarı oradan alma fikri mantıklı mı sizce? Türkiye'de bu modelin aynısından bulamadım ama Vatan'da şu www.vatanbilgisayar.com var, ama fark ettiğim bu bilgisayarın ekran kartı daha iyi sanırım harici çünkü. Ben de oyun vs oynamayacağım için benim için fark etmiyor.

Bu durumda ne tavsiye edersiniz bana?

 
klavye ve garanti sorun olmayacaksa alınabilir
ben macbook kullanma taraftarıyım genel olarak, size hitap etmiyor sanırım?

  • superb  (09.10.19 14:48:46) 
sevgili hocam
oyun oynamayacaksan
zenbook vs. onlardan al i5 islemcili sana yeter
ram 8 gb
ssd tak
yürü
mac olayına girme pahalı
  • kingcyrax  (09.10.19 18:12:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.