[]

Kedili bir ev için hangi elektrik süpürgesini önerirsiniz?

Torbasız tercihen
Mağazadan mı internetten mi alayım?
Yer istanbul
Bütçe en fazla 3000 TL
Dyson V8 Animal+ kullananınız var mı?

 
kardes o dyson'lari, rainbowlari zebella gibi makineleri alma. Onlari aliyorsun, bir sure bir heves kullaniyorsun, sonra kullanilmiyor. supurgenin hafif, pratik bir sey olmasi makbul.

dyson supurge almistim, muhendislik harikasi, sahane. Sonra bir yeri bozuldu simdi hatirlamiyorum, agirligindan oturu tamir ettirmedik, attik gitti.

Bunlar yerine kediyi sik sik tara, iyi besle. tuy o kadar problem degil. Benim evimde her zaman kedi oldu.
  • ebabil curnatasi  (09.10.19 10:32:10) 
2 uzun tüylü kedim ve 1 golden'ım var. Evim dubleks. Geçen sene 3500 liraya aldığım sulu süpürürgeden illalah geldiği için idareten aldığım şu bit.ly makinadan inanılmaz memnun kaldım. Haznesini haftada bir bulaşık makinasına atıyorum. Süngerlerini de çamaşır makinasına. Oh mis.


  • the she ronin  (09.10.19 10:34:53) 
Ben Dyson cinetic bigball animalpro kullanıyorum. Memnunum.


  • old possum  (09.10.19 10:36:50) 
Ne olursa olsun kesinlikle sulu süpürge almayın. Yıkaması, kokusu vs o kadar problem ki hayvan tüyüyle gezerim daha iyi diyorsunuz bir ayın sonunda.


  • sopiro  (09.10.19 10:38:12) 
Bence de o kadar para vermeye değmez. the she ronin'inkine benzer Fakir marka bir süpürgem var. Memnunum.


  • auroraaurora  (09.10.19 10:40:53) 
oncelikle su tuy toplayicidan aliyoruz. koltuklarin ustunden fiyti fiyt bunla gecince mis gibi oluyor.

www.rossmann.com.tr

sonra yerler parke ise bunla yerleri siliyoruz, ikinci turunu elektrostatik bezle geciyoruz. tuyler yapisiyor.

www.rossmann.com.tr

bir tane de sarjli el supurgesiyle koselere, duvarlara falan girisiyoruz.

www.koctas.com.tr
  • jimicik  (09.10.19 10:42:33) 
dyson v8 ile miele c3 cat&dog arasında kalıp miele aldım, gayet memnunum. tüyleri çok güzel topluyor halılardan, koltuklardan.
miele tercih etme sebeplerim: dyson'ın batarya ömrü konusunda çok fazla şikayet olması (2 yılda batarya ölüyormuş ve yenisi çok pahalı)
hazneli süpürge temizliğinden bıkmış olmam ve toz torbasının daha sağlıklı olması
iki model arasında yaklaşık 1000 tl fiyat farkı
haftada ortalama 2 kere süpürüyorum, 3 ayda torbası henüz dolmadı.
internetten aldım, mağaza fiyatından %20 daha ucuzdu.
  • inspired by a true story  (09.10.19 10:59:42) 
ben en ucuzundan bir öneriyle geleceğim fantom pratic s diye bir süpürge aldık geçende evdeki hayvan tüylerini toplamak için özel üretilmiş şarjlı süpürgemiz bozulunca. sanırım 110 120 lira arası bir şeydi. şimdi masraf yapmayalım büyük süpürge de ha deyince açılmıyor evde de bebe var tüyler uçuşup yerde gezerken çocuğa musallat olmasın diye geçici çözüm olarak aldık fakat ciddi söylüyorum o kocca süpürgelerden çoook daha iyi. bu kadar ucuza bu kadar güzel çeken bir süpürge olacağını tahmin edemezdim. tipine bakınca oyuncak gibi duruyor ama çalıştırınca halıları yerinden söküyor resmen. bizim kızçe geze dolaşa yemek yediği için kırıntıları da süpürmek için günde 8 10 defa süpürmek gerekiyor salonu. hem hafif, hem güçlü, hem ucuz. elimizin altında duruyor sürekli fişe takılı vaziyette. resmen büyük temizliğin yükünü hafifletiyor her gün birkaç kez süpürülünce ne toz ne tüy birikemiyor evde. pahalı süpürge almadan önce bunu bir deneyin derim.

tek kötü tarafı kablosu kısa. eviniz büyükse habire fişi ordan çıkart oraya takla uğraştırır sadece. en pahalı parçası olan motoru bile bozulsa yenisi 30 liraymış.
  • kakamelsokoban  (09.10.19 11:46:49) 
2 kediyle bundan aldim cok memnunum.
www.amazon.com.tr

  • 65 derece  (09.10.19 18:53:44) 
dyson myson bence de sacma, instagram ozentiligi. normal bir supurgeden islevsel farki yok. burada olay evi sik ve duzenli/disiplinli bir sekilde supurmek. marka esya alinca kendi kendine supurmeyecek gene netiecede.


  • hot potato  (09.10.19 18:58:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.