[]

Türkiye İhracatçılar Meclisi Hk.

Bir konuda yardımınıza ve yönlendirmenize ihtiyacım var. Kararsız durumdayım. TİM GENEL SEKRETERLİĞİ uzman yardımcılığı personel alımı var. Araştırdığımda ise reel anlamda çalışma şartlarına ilişkin sağlıklı bir bilgi elde edinemedim. Uzman yardımcılığı için değil ama en azından çalışma koşulları, bana katkısı veya iş garantisi hakkında sağlıklı bilgiler edinebileceğim kimse olmadığı için yönlendirmenize ihtiyacım var. Gördüğüm kadarıyla İş kanununa tabiler, 657 DMK'ya değil. Benim için esas olan devlet memurluğundan ayrılmama değecek, kendimi geliştirmeme olanak verecek bir ortamı, en azından uzun vadede (en az 10 yıllık bir süreci kastediyorum) uygun çalışma koşulları olup olmadığı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.




 
çalışma koşullarını bilmiyorum, ama yaptıkları iş dolayısıyla kendinizi zerre geliştiremeyeceğinizi söyleyebilirim. yaptıkları en karmaşık iş inovasyon zirvesi gibi organizasyonları bir takım şirketlere yaptırıp gelen excel tablları içinde formül döndürüp birinci seçmek.


  • babilbaligi  (08.10.19 13:38:18) 
peki acaba iş kanununa tabi bir işe alım olduğu için uzun soluklu iş garantisi olma ihtimali nedir? verdikleri ücret çok iyi, sahiden düşünmeye değer şu şartlarda, nasıl bilgi edinebiliriz.


  • soguk sularla sulanan aksamustleri  (08.10.19 14:08:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.