[]

Ps3 sixaxis kolunun r2 tusunun hassaslasmasi..

bu zamana kadar sorun cikarmayan kolun su an R2 tusu o kadar hassas ki, parmagin birakin bsamasini, hafif degdigi anda bile aktif oluyor. uflesen oluyor hatta. L2 tusu kadar sert de degil su an. yayi mayi mi gevsedi veya sıkıldı ehueh

cocukken commodore'un astek joysticklerini falan hep tamir ederdim, bunu da edebilir miyim acaba? var mi dicek biseyi olan?

not: bu kolu sonradan almistim. orijinal sony sixaxis. kendisinin ayrica bir garanti belgesi vardi sanki ama 1 seneyi gecmistir alali, bitmistir heralde?

acsam yapmaya calissam mi, ne dersiniz?

 
2 sene degil mi onlarin da garantisi? sen aleti alali 2 sene olmadi, bence garanti belgesine bir bak.

ayrica o kadar cok oynarsan bozulur tabii =)
  • entrapmen  (15.04.10 00:27:33) 
valla gel sen bak. annem kimbilir nereye kaldirmistir o belgeleri ahah

yok mu bi elektrikci elektronikci vs? ya daha once bu basina gelen?

bana doktor degil daha once düsmüs birini bulun
  • la traviata  (15.04.10 00:32:07) 
ben düştüm. sony'nin servisi tam bir baş belası. ta moda'daki servise bozulan kolu götürdük, "makinayı da getirmeniz gerekiyor" dediler. oha olur mu öyle şey diye bağırıp çağırıp zar zor bıraktık servise kolu. arızası da sol analogun yukarıyı algılamamasıydı. 3-4 gün sonra aradığımızda kolda herhangi bir sorun olmadığını söylediler. aldık getirdik eve, hakikaten çalışıyordu ancak iki gün sonra tekrar bozuldu.

Bu arada ben de lanet olsun deyip 40 liraya dual shocklu six axisli wireless bir kontorland kol almıştım bile. pes beklemez zira.
  • duk leto  (15.04.10 11:45:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.