[]

Araç Tavsiyesi

Merhabalar,

Uzun süredir araç alım/satım piyasasından uzağım.
Aşağı yukarı 55-60 bin ile alınabilecek araç tavsiyelerine ihtiyacım var. Uzun yıllar kullanmayı planlıyorum bu nedenle yılı çok eski olmaması ve kmsi çok yüksek olmaması lazım ki yıllar içinde çok perişan olmasın. Kullanım amacı daha çok günlük işe gidip gelme aile kullanımı diyebiliriz. Şimdiye kadar vw polo kullanıyorduk eski model. Siz olsanız hangi markanın hangi modeline odaklanırdınız?

 
Civic Corolla veya focustan birini seçerdim. Hepsi LPG li olabilir. Dizel sadece focus olabilir derdim. 2011 12 modellerine bakabilirsin. Otomatik istersen civic olabilir.


  • Topalordek  (06.10.19 23:31:44) 
ben lpg tavsiye etmiyorum yeni modellerde zırt pırt ışık yakıyor sorun yapıyor. deneyimlediysen ve memnunsan bilemem. o fiyatlara cok eski ve km yüksek olmasın dersen b segmentine bakacaksın mecburen. aile kaç kişilik bilemem ama o paraya 2013-2015 arası ibiza, clio, polo bakabilirsin. poloyu zaten deneyimlemişsin hepsi aynı boyutta.

ibiza ve polo vw grubu ve bu araçlarda tsi motoru iyidir.

ben olsam az km'li ibiza sw 1.4 2011-2015 arası bakardım. hem bagaj geniş hem lpg'ye uyumlu atmosferik motor (lpg'ci arkadaşlar bu motora değer veriyor nedense satarken zorlanmazsın ama parça sıkıntın olabilir kasko yaptırmıyorsan). civic'te uyumlu ancak düşük km yeni model bulman cok cok zor.

60'a ford focus zaten bulamazsın. fiesta anca.
  • bisorumvargaliba  (07.10.19 00:17:27) 
Clio alırdım, az yakan en az maliyetli ve en sorunsuz araç o.


  • roket adam  (07.10.19 00:48:07 ~ 00:48:20) 
Clio alınacaksa büyük ihtimal 3.nesil olacak, Night&Day paketli olanı temin edilmeli


  • leo1905  (07.10.19 09:39:55) 
benim için sağlamlık, kaza anındaki aracın durumu daha önemli. bu sebepten alman arabalarını tercih ederim. corsa d vw polo tercih edeceğim araçlardır.


  • mikahakkinen  (07.10.19 09:47:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.