[]

Bankaların Altın Hesabı Hakkında

Atilla Yeşilada'yı izledikten sonra bir miktar altın almam gerektiğine ikna oldum ancak yöntemi konusunda karar verebilmek için siz değerli ekşi duyuru üyelerinin deneyimlerine ihtiyacım var.

Farklı satın alma türlerini araştırdım ve en kolay olan gördüğüm kadarıyla bankalardaki altın hesapları. Banka olarak iş bankasını seçtiğimden batma riskini şimdilik gözardı ediyorum.

Hesap işletim ücreti mevcut mudur? Vadeli altın hesabı diye bir şey var, yüzde 0.75 gibi bir faizden söz ediliyor, burada pazarlık yapıp daha yüksek oran alabilen var mıdır? Genel olarak altın hesabı deneyiminiz nasıl oldu?

Yatırımlarını korumak isteyen herkese selamlar,

 
İşletim ücreti kalktı. Başka bankaya gidicem hesabımı kapatın dersen Alırsın ama ne kadarın olduğuna bağlı 50k liranla yapamazsın ama 300-500k liran varsa yaparsın.

Enflasyon derdi olan yerlerde altin mutlaka olmalı.
  • Mcfly  (05.10.19 19:03:16) 
0.75 oranı nerdeyse hiçbirşey, altına zaten maximum 1 falan veriyorlar.
buradan vadeden ne kadar kazacanağınızı kontrol edebilirsiniz.

www.turkiyefinans.com.tr

kazancınızı vadeden değil altının tl karşısında yükselmesinden elde ediyorsunuz zaten. önemli olan al-sat arasındaki makas farkı. bunun içinde tfx target kullanabilirsiniz. al-sat farkı 1 liranın altındadır, mesela 274.3 sat 275.1 al gibi
  • egokalp  (05.10.19 19:15:51 ~ 19:16:35) 
Altin fonlari oluyor. Yatırım hesabi açıp altın fonu da alabilirsin.


  • ovungec zeus  (05.10.19 20:37:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.