[]

Şunu Ne Diye Aratayım?

Şu fotoğrafta işaretlediğim aparattan arıyorum, ne diye arattıysam bulamadım. Kendine has bir adı var mı bunun? L şeklinde olan raf altı parçaları işimi görmüyor maalesef. Hatta bundan kalını daha da iyi olur.

i.ibb.co


 
L demiri? / raf altı L demiri


  • somethinginthewayshemoves  (04.10.19 01:12:19) 
Öyle aratınca doğal olarak şöyle L şeklindeki demirler çıkıyor: productimages.hepsiburada.net


  • shangrilla  (04.10.19 01:18:09) 
"Köşebent" diye bir kelime keşfettim ve sonuca bir adım daha yaklaştım.


  • shangrilla  (04.10.19 01:20:56) 
hocam karavan için mi?


  • Tears of Devil  (04.10.19 02:35:29) 
Köşebent demeye geldim ama bu ürün sanırım özel bir ölçü ve kesim.

Köşebent olarak ya deliksiz olarak dümdüz ya da üzerinde bir sürü delik açık olarak bulabilirsiniz.

Estetik önemliyse deliksiz alıp size lazım olan delikleri açarak kullanabilirsiniz.

Aslında köşebent değil de "L profil" olarak aratmak daha mantıklı. İstanbul anadolu yakasındaysanız aliminyum olanlar için nokta atışı adres veririm.
  • John Bloor  (04.10.19 08:11:06) 
"shelf bracket".


  • viva paulista  (04.10.19 13:23:52) 
@Tears of Devil: Yok hocam, duvara monte katlanır masa yapacağım mutfağa, onun için arıyordum.

@John Bloor: Artık dediğiniz gibi kendim deleceğim son çare. Avrupa yakasındayım bu arada.

Tüm cevaplar için teşekkürler.
  • shangrilla  (04.10.19 18:04:11) 
Avrupa yakasıysan çağlayan girişinde, aslında hürriyet mahallesi girişinde aliminyum satıcıları var. Oradan alıp kendine göre kestirebilirsin.


  • John Bloor  (05.10.19 12:27:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.