[]

Tek basina tatil-kaş-otel onerisi

gitmeye karar verdim. ekimin 15'i gibi.arabamla gidip, bisikletimi de yanima alacagim.
1-sizce oteli onceden ayarlayim mi? gittigimde mi bakayim yer?
2-onceden ayarlamami tavsiye ederseniz hangi otel olsun? konum olarak guzel yerde olsun. ucuz ya da pahali olmasini onemsemiyorum.
bu arada ilk kez boyle bir sey yapacagim icin de heyecan var;) hayirlisi.

 
1-gittiğinde bakmanı tavsiye ederim her zaman için


  • hebanon  (03.10.19 08:45:13 ~ 08:45:31) 
15 ekimde bence boş yer rahat bulursun. Gidince bakıp beğendiğini seç bence.


  • mg3929  (03.10.19 08:54:52) 
Kaşta her yer yokuş, bisikleti napacaksin? Plaja gideyim desen bisikletle gidilebilecek bir plaj yok.


  • elorelia  (03.10.19 08:56:37) 
büyük çakıla gider işte
hotel kayahan iyiydi

  • bir soru sorcam  (03.10.19 09:06:51) 
Yolları nasıl diye hiç düşünmemiştim cidden :/


  • hede hodo  (03.10.19 09:56:51) 
Kaş yolları yokuş ancak civar yerler için bisiklet çok keyifli olabilir. Eğer biraz efor sarfedebiliyorsan Patara veya Kalkana günübirlik bisikletinle gitsen tadından yenmez. Büyük çakıl da belki bisiklet için iyi olabilir. Ancak merkezde küçük çakıl ve etrafında güzel beachler mevcut. Not: Kaş'ın denizi soğuktur.. Ekimde hava da biraz çirkinleşebilir.. HAftasonu yağmur geliyor Antalyaya.. Otel olarak maddi yönden sıkıntı olmaz demiş olmana istinaden Seaview otel önerebilirim güzel kokteyliler için ise Nur Beachde Okan ustayı bul derim. Meyhane olarak üzüm kızı.. Bunları sormamışsın belki ama yazıverdim gitti ^^ iyi tatiller.. ayrıca #YolaçıkTekÇık


  • denizmaniaherif  (03.10.19 10:03:42) 
Oteli gitmeden ayarlayabilirsin. Kalabileceğin ennnn merkezi yerlerden biri Çınar Butik Otel. Tavsiyemdir.

Bisiklet bence de zor olur ama sen bilirsin.
  • lcha  (03.10.19 10:15:29) 
kas bisiklet için dorğu yer diil ya çok yokuş, ama 15 ekim de boş yer rahat bulursunuz, yine de öncesinde uygun bir şeyler araştırın tabi.


  • benaslinda  (03.10.19 11:03:31) 
Kaş'ta bisiklet zor.


  • mysql34  (03.10.19 11:03:59) 
Eylül orasında bile kaş tamamiyle doluydu, umarım Ekim'de rahat edersin. Bütçen ne civarlarda? Çukurbağ'da bulunan butik otellerin fiyatları oldukça yüksek, şehir içi pansiyonlar 2 kişi 250TL civarında. Üç aşağı beş yukarıya buradan çıkarım yapabilirsin. Heh, bütçe sıkıntım yok dersen ben direk olarak "Olea Nova Butik Otel" der kenarıya çekilirim. Hem bisikletin ile Kaş'a gidip gelebilirsin. Ama yorumların tamamına katılıyorum, Kaş düz ayak bir yer değil, bisiklet pek uygun olmayabilir.

Şimdiden iyi tatiller.
  • oligomer  (03.10.19 11:25:32) 
pataraya bisikletle gitmek mi? profesyonel bisiklet sürücüsü değilsen hayatının pişmanlığı olur. öyleysen bile hayatının pişmanlığı olabilir. dünyanın en virajlı yolu ve bir taraf deniz bir taraf dağ, ölümüne bir sıcak... arabayla gitmeyi bile gözümüz yememişti, öyle söyleyeyim.


  • elorelia  (03.10.19 13:03:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.