[]

2004-2009 arası yabancı radyo hitleri (radyo 5'i hatırlayan var mı?)

bu dönemlerde (lise sona doğru, üniversite başlangıcına doğru) çok fazla radyo dinlerdim. radyo 5'i hatırlayan var mı bilmiyorum. sarı renkli bir sitesi vardı ve hitleri yayınlarlardı. bunun dışında elbette radyo mydonose ve metro fm geliyor. her neyse ilk kanalda çalan şarkılar genelde kolay bulunan şarkılar değildi. exclusive'leri oluyordu.

soru1: bu dönemden ve bu kanallardan (özellikle radyo 5 ve mydonose) hatırladığınız ve az kişinin bildiği şarkılar var mı? veya bu şarkıyı bir tek ben biliyorum sanırım dediğiniz.

soru2: bildiğiniz playlist var mı? youtube olur, spotify olur vs.

not: radyoda çalan şarkılar genelde klibi olmayan şarkılardı. çünkü klipli şarkılar zaten her yerde görünüyordu, fazla populerdi.

örnek: www.youtube.com

 
Bahsettiğin şeyi çok iyi anladım ama tatmin edici cevap için o dönem kullandığım mp3 çalarımı bulmam lazım, o da imkansıza yakın kim bilir nerelere gömüldü.
Zorladım, bu geldi aklıma. Zaten ünlü tipler olmadıkları için isimler unutuldu gitti ama bu şarkı favorilerimdendi, o yüzden kalmış aklımda. Aklıma başka gelirse eklerim. youtu.be

  • Bruce  (03.10.19 05:40:37) 
Arash- boro boro
Jamelie- superstar
Magic box -This is better

Ben de sadece radyo 5 it's fresh dinlerdim o yıllarda. Gun icinde hatırladıkça editlerim.
  • duster  (03.10.19 07:50:38) 
@duster bu şarkılar bile epey popüler aslında :(


  • Sour  (03.10.19 12:43:05) 
@sour

youtu.be

peki bunu hatırladın mı? sabah akşam çalardı.
  • duster  (04.10.19 08:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.