[]

Deprem çantanızın boyutu nedir?

Deprem cantasi olan arkadaslar sorum size; deprem cantanizin buyuklugu ne? Kucuk bia sirt cantasi mi, orta boy elde tasinabilir spor cantalari gibi mi veya kabin boy valiz gibi mi? 3 gun beni ve kardesimi idare edicek yiycek, su, battaniye, 2 3 parca giysi, kendimi koruma amacli bicak biber gazi vb. Kimlik, radyo vs diye diye artiyor boyut. Bir de kac lt suyunuz var cantada.

Tesekkur ederim cevaplara.


 
bez kol çantalarından.
enkazda hayatta kalma öncelikli çanta benimkisi. 1,5 lt su var.

battaniye alacağınıza uyku tulumu bulun daha portatif.
  • jimjim  (02.10.19 20:09:36 ~ 20:10:41) 
20 litrelik bir sırt çantası. valiz zor olur bence taşıması


  • HasanK  (02.10.19 20:21:44) 
20 lt benimki de, gayet yeterli.


  • msb  (02.10.19 20:45:42) 
Biz ailemle şöyle bir şey yapmaya karar verdik; bir el çantasına öncelikli olarak en elzem hayati malzemeler. İkinci bir çantaya birer kazak, bir battaniye, iç çamaşırları, kişisel bakım malzemeleri. Üçüncü çanta da acil olmayan, uzun vadeli olarak dışarıda kalma ihtimalimize karşı yedek denebilecek malzemeler.

Binadan çıkma şansımız yok 4. Kattayız. Depremden az etkilenecek bir semtteyiz bir nebze daha az binanın yıkılması korkumuz. Tüm aile evde depreme yakalanırsak deprem durduktan sonra çantaların hepsini birer tane alıp ineceğiz sokağa. Deprem gündüz olursa babamla benim işte/okulda olma ihtimalimiz yüksek. Bu durumda annem birinci çantayı alıp inecek.
  • apartman teyze  (02.10.19 21:09:27) 
Kabin boy benimki.


  • [GODDARD]  (02.10.19 22:17:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.