[]

Tekrar nikah kıyma işlemi

Selam, eşimle vize başvurusu için aile arasında resmi nikah kıymıştık. Şimdi tekrardan nikah salonunda formatliteden nikah kıymak istiyoruz. Yani aslında amaç sadece memura para verip, insanları oraya toplayıp takı merasimini halletmek.

İstanbulda 2 yerin nikah salonunu aradım. Kabul etmiyorlar. Nikah memuruyla konuşsam olma ihtimali var mı? Maddi yetersizlik vs.

Önerilerinizi bekliyorum.

 
Memuru sahte yapın. Biri cübbe giysin ve soruları sorsun işte. 2-3 dk lık iş.


  • insomniac  (02.10.19 17:41:19) 
> Memuru sahte yapın. Biri cübbe giysin ve soruları sorsun işte. 2-3 dk lık iş.

Nikah Salonu buna nasıl izin verecek peki? Abi şurada iki dk bi yalandan nikah kıyacağız mı diyeceğiz :)
  • sumtos  (02.10.19 17:50:24) 
Nikah salonunda değil de bir yer tutup bir tiyatro yaparak olur ya da. Resmi salonda buna izin vermeyebilirler.

Hukuki olarak nikah tazelemek diye bir şey yok, ama İslamda nikah tazelemek var.

Google'a "tiyatral nikah" yazıp sonuca ulaşabilirsiniz bence.
  • John Bloor  (02.10.19 17:52:13) 
parayı verince sana hayır demezler bence. hiç söylemeyin baştan ama inandırıcı birini seçin. gözlüklü bir tip olsun


  • insomniac  (02.10.19 17:52:27) 
Salonu kiralayin anlatin durumu, memurun da ücretini ödeyeceğinizi söyleyin. Bizim ülkede namus meselesi, abisi bizi dövecek, dayıları belalı topuğuma sikacaklar abi gözünüzü seveyim sistemi büyük oranda ise yarar. Yüzyüze görüşün mutlaka, telefonda kim olsa hayır der.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (02.10.19 17:56:32) 
murican konsolosluğu bunu yemez, fotoğrafların exif bilgilerinden anlarlar, hatta kuşkulanırlarsa geriye dönük bu yazdığınızı bile rahatça bulurlar, lanet olası federaller dostum.

he bak arkadaşlarımın durumunu yazayım. erkek amerikalı, kadın türk, evliler , kadın için vize alamadılar, vizeye müracat ettiklerinde zaten 2 yıllık evlilerdi ve ne fotolar verdiler, daha sevgiliyken, resmi nikahta, düğünde, boy boy yüzlerce basılı fotoğraf verdiler, yine ikna olmamışlar, 2.5 sene sonra gelin demişler. bu arada damat madem vize alamadıkm eşim için ben bari türk vatandaşlığına müracat edeyim dedi. 5 sene yurtdışı çıkış yasağını tamamlamaya çalışıyor 1 senesi kaldı. trump geldiğinde oldu bu red olayı.

yani iki fotoğrafla hiç ikna olmaz muricanlar
  • hem şişko hem deli  (02.10.19 18:02:14 ~ 18:03:17) 
nikah dairesi tamam demez ama yakındaki bi salona gidip memurla direkt konuşursanız o kabul edebilir. nikah salonu olmazsa bahçeli cafe gibi bir mekan ayarlarsınız 2 saatliğine, sakin bir gün ve saat seçilir. ucuza kapanabilir böylece.


  • 9kuyruklukedi  (02.10.19 19:22:12) 
Teşekkürler arkadaşlar.


  • sumtos  (03.10.19 19:04:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.