[]

migren kardeşliği, nerdesiniz?

migreni olanlar mevsim geçişlerinde neler yaşadığımı anlar, beni teselli eder diye geldim. müzik olur, yemek tarifi olur, komikli video olur, kocakarı tarifi olur, her şey olur şu anda yoksa kafamı ciddi şekilde yarıp o kanın geçemediği damarlarımı parçalamak, erol taşın tavuk budu yediği yeşilçam filmlerindeki gibi o damarları yemek falan istiyorum. ilaç demeyin, aylık dozu geçen haftaki atakta 2 günde kullandım zaten :(:

siz bugünlerde hasıl olan bu kadar şiddetli ataklarda neler yapıyorsunuz? üstüme kafa dağıtıcı şeyler atınız lütfen.


 
Iğneden korkmuyorsanız Dikloron ampul yaptirin. Bana tek cozum o oluyor.

Kadinsanız botoks derim. Tek taşla iki kuş (: bende işe yaradı gayet.
  • goochie goochie  (02.10.19 15:01:35) 
iş arkadaşımın eşi ameliyat oldu, şakaklarındna delik açıp sinirleri köreltmişler falan, anlatınca baya korkunç geldi ama geçmiş. ayda 5ten fazla atak oluyorsa denenebiliyormuş ameliyat.


  • yonge and bloor  (02.10.19 15:11:56) 
Artık ağrımasın diye bir kitap vvar banu hocanın bir okuyun bence. Fibromiyalji odaklı yazılmış ama migrene de değiniyor. Şöyle ki gulüten ve süt ürünlerini, işlenmiş et ürünelrini bıraktım. Sonuç migren ağrılarına elveda oldu. Bir gün bozup bir kumru yedim allahım şaştı ertesi sabaha. Beslenmeyi değiştirin.


  • kullanıcıadımbuolsun  (02.10.19 16:56:56) 
Mobilde editleyemedim ama daha önce akapunkturla ağrısız dokuz ay, botoksla ağrısız beş ay geçirmiştim. Yoksa ayda bir iki hastanelik, haftada en az bir iki yatak döşek yatmalı migrenim tutardı. Beslenme sıfırladı.


  • kullanıcıadımbuolsun  (02.10.19 16:58:15) 
Tam da şu an deli gibi midemi bulandiran, agridan dişlerimi sizlatan, telefon/ pc ekranina bakamayacak kadar şiddetli bir atak geçiriyorum. Bulabildiğim en iyi yol karanlik oda. Bir de bi ara nane yagibi burun deliklerime ve şakaklarima sürüyordum. O da sinus boşluklarini actigindan iyi geliyordu. Ben birazdan yatağa gecip göz bandımi takip gecmesini bekleyecegim. Ne yazık ki bulabildigim tek yol bu simdilik. Ben de duyuruyu takipteyim. Hepimize gecmisler olsun.


  • Amaranta ursula  (02.10.19 17:40:21) 
@kullanıcıadımbuolsun, kitap önerin için çok teşekkür ederim. migren çok araştırdığım bir konu olmasına rağmen banu hocaya hiç denk gelmemişim, hemen aldım kitaplarını, pek çok video izledim. bir kısmı bildiğim şeyler ama bir kısmı gerçekten çok iyi fikirler verdi bana.

sevgili diğer arkadaşlar, hepimize kolay ve ağrısız bir mevsim geçişi diliyorum.
  • Phoebe  (02.10.19 22:07:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.