[]

Okulu 2 sene uzatmış birini müfettiş/uzman yardımcısı olarak alırlar mı?

sb, özel bankalar




 
alırlar.
okulu ne kadar uzattığın devlette kimsenin umrunda olmaz. özellikle bahsettiğin kadro mülakat ile alıyorsa hiç bir problem olmaz.

  • baharat  (01.10.19 11:23:22) 
özel banka dedim hocam :d


  • sessiz kalma hakkina sahipsin  (01.10.19 11:32:00) 
almazlarsa bunun tek nedeni okulu uzatmaniz olmayacaktir oyle diyelim. mulakatta gercekten bilgi soruyorlar, cek senet vs. bunlari dogru yaparsaniz ve mulakat iyi gecerse okulu uzatmamaniz alinmamaniz icin neden olmaz.


  • kassiopeia  (01.10.19 11:35:00 ~ 11:39:54) 
alırlar. mülakatta konusu dahi geçmeyebilir. konusu geçerse de makul bir cevap verirseniz üzerinde durmazlar.

bu süreçlere girmeden önce insan kafasında çok kuruyor ama naçizane tavsiyem, karşı tarafından gözünden bakmaya çalışın. genel anlamda istekli, düzgün profilli, işe uygun bir görüntü çizmek cv'de yazan detaylardan çok daha önemli. karşıdaki kişi, tamam biz bu arkadaşla uyumlu çalışır güzel işler yaparız diye düşündüğünde okulu kaç senede bitirdiğiniz çok önemsiz bir detay halini alır.

ayrıca bu süreçlerden geçmiş ve sonrasında öteki tarafını da görmüş biri olarak şunu diyebilirim. 5 kişinin alınacağı bir yerde 20-30 tane çok beğenilen aday olabiliyor. özellikle şu kriz ortamında bu tür şeylerle karşılaşılabilir.

1-2 olumsuz dönüş olursa da enseyi karartmayın yani. sizden kaynaklı bir durum olmayabilir.
  • dave87  (01.10.19 13:31:49) 
Özel bankalar alıyor sadece mülakatta neden uzattın diye üzerine gelirler.
Devlet kurumları sıkıntı az önce Tübitak bu nedenle başvurumu reddetti mesela. Bu nedenle elenince insan bir garip hissediyor

  • ashleybon  (01.10.19 18:08:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.