[]

Elektro Gitar Kullananlara Soru

Gitarlarla ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Ekte bulunan gitar elektro gitar mıdır? (En önce bunu bir sorayım) Nereden baksanız en az 15 senesi vardır. Dolabımda buldum geçen gün. Gitardaki siyah çevirme kolu ne işe yarıyor bilmiyorum ama yalama olmuş gibi dönüyor sürekli. Tellerinde bir problem yok gibi(Belki de var ama ben anlamıyorum)

Bu ürünü satmaya çalışsam ne kadar eder? Satamazsam eğer birine vereceğim öylesine. Yaptırsın kullansın yapılacak bir yeri varsa.

eksiup.com

 
müzik öğretmeniyim ama gitarist değilim.

bu bir elektro gitardır evet.
vic, sanırım ibanez taklidi olan bir marka. yerli olması lazım.
şurda bişiler demişler
www.mygitar.com

sözlükte de şöyle yazıyor
izmir-hatay'da yapilan ibanez benzeri gitar
firmanin sahibinin adi zafer
zafer-victory-vic

teller cortlamıştır değişmesi gerekiyordur.
değerini bilemiyorum.
  • la traviata  (01.10.19 01:55:56) 
satamazsan vic olması hasebiyle ben alabilirim. gençliğimizin fakir gitarı... birbirimizi kandırırdık "vic aslında daha iyiymiş lan bilmemne abi öyle söylediydi" falan diye...

o kolun sürekli dönmesi normal. o öyle zaten.
  • alperz  (01.10.19 06:49:20) 
-elektro gitar.
-siyah çevirme kolu değil itme ve çekme kolu o. adı da tremolo koludur. en basit tabirler sesi dalgalandırır diyelim.
-ne kadar para edeceği gitarın kondisyonuna bağlı. ama bence 200-300'den fazla etmez yine de anlayan birine göstermek lazım. büyük yanılmış olabilirim.
  • teritori  (01.10.19 09:48:20) 
Büyük ihtimal yanlış hatırlıyor da olabilirim ama alındığında ya 500 civarı ya da 750 tl civarıydı ki tam emin değilim ama galiba 500 civarıydı. Gitarda çizik filan yok. İnternete bakıyorum 800 diyen de var 100 diyen de. Artık ne yaparım bilmiyorum.

Yanıtlar için çok teşekkürler.
  • panda yuva yapmis sogut dalina  (01.10.19 14:11:17) 
izmirli detected. vic izmir'de senfoni muzik'in urettigi ucuz bir gitardir. o zamanin f/p urunu denebilir sanirim. 5manyetik var ama bir gitar hocam bunun 3u cakma demisti. bende de var da aynisindan. 800tl biraz fazla bence bu gitar icin.


  • jimicik  (01.10.19 14:19:54) 
@jimicik

800 bana da çok geldi. Zaten o yüzden kesin 500 civarı dedim sonradan. Ha satsam zaten 500'e hayatta satamam. Onu biliyorum. Ben sadece zamanında kaç para verildiğini hatırlamak maksatlı söyledim. Nereden baksanız en az 15 senesi var. Orijinal/çakma gerçekten anlamam neyin ne olduğunu ama yanlış hatırlamıyorsam zamanında 500 civarı para verilmişti(400 civarı vs filan da olabilir) 100-200'e satsam bile iyi ama bilmiyorum artık ne olur.
  • panda yuva yapmis sogut dalina  (01.10.19 14:32:17 ~ 14:35:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.