[]

Evde tüpsüz pilav yapmaca

Bulunduğum yerde pilav yiyebileceğin Bi yer yok. Evde pilav yapmak için tüm malzemelerim de var ama bir şey eksik. Tüp yok evde. Pilavı yapmak için çılgın fikirlerim var.
1- ketılda suyu ısıtıp sonra pirinci direk içine koymak. Olabilir gibi geliyor ama atladığım bir şey de olabilir.
2- pilavı tencere de yapmak. Isıtmak için de tost makinesini kullanmak. Bu yol olmaz gibi geliyor, tost makinesi yeterince ısıtmaz tencereyi diye düşünüyorum.
3- pilavı yine tencere de yapmak ve tencereyi fırına koymak. Bu da olabilir geliyor ama tencereye fırının içinde ne olur kestiremiyorum.

Evet duyuru sakinleri sizce hangi yolu seçeyim? Varsa fantastik fikirleriniz onları da okuyabilirim. Şimdiden teşekkürler

 
ütü varsa ütü üstünde tencereyle olur. yoksa tost makinası akar.


  • Tears of Devil  (30.09.19 19:56:36) 
küçük tüp 20 lira.
bu kadar uğraşacağına git bir tüp al.

  • mistikla  (30.09.19 19:59:47) 
bu iş için ütü candır herzaman.


  • paudi  (30.09.19 20:00:18) 
fırın tepsinde tavuklu iç pilavı şeklinde yapıyorduk ama hatırlayamadım. tavuklu tarifi, tavuksuz denemek lazım ama sonucu bilemem.


  • durgunfoton  (30.09.19 20:01:22) 
Ütü demeye gelmiştim ama söylenmiş


  • basond  (30.09.19 20:03:24) 
Kettleda su kaynat. Kapakli tencereye dok. Pirinc ekle. Kapagi kapat. 40 dk bekle. Suyu suz. Pirinc sertse suz ve suyu yenile basa don.son kusim Tereyag tuz ekle ye.bana sonucu yaz. Bu arada bu surecte tencere kettlein uzerinde olsun. Kettle calissin.alttan isi verir. Sob olara Utunle de gomlegini utule.


  • tunaktunaktun  (30.09.19 20:04:29) 
  • late viper  (30.09.19 20:06:32) 
@tunaktunaktun senin yolu deniyorum şu an :) ketıl alttan hep ısı verdiği için olur muhtemelen


  • Alimelli  (30.09.19 20:16:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.