[]

Masaj salonu raconu

millet,
hiç gitmedim böyle yerlere. şu fırsat sitelerinden bakıp gideyim diyorum. gittğimizde ne yapıyoruz? cüzdanı telefonu nereye bırakıyoruz? önce hamama veya saunaya girip temizleniyoruz sanırım. orada keseyi kim yapıyor? ondan sonra haydi ben masaja gideyim mi diyorum yoksa şu saatte şu odaya gideceksiniz falan mı diyorlar? bir de masaj öncesi komple soyunuyor muyuz yoksa iç çamaşırı kalıyor mu ya da bizim tercihimize mi bırakılıyor? aromalı yağlar falan kullanıyorlar sanırım. bir de çıkmadan da duş almak gerekecek gibi.



 
Dolaplar oluyor kilitli. Size girişte havlu ve peştamal veriliyor. Komple soyunup peştamalı giymeniz daha iyi oluyor, masaj sırasında don sıyırmak zor oluyor çünkü :)) Eğer çok terli falan gitmeyecekseniz çıkınca duş almanız daha iyi olur.


  • aynabugusu  (30.09.19 16:36:39) 
Gitmeden birkaç gün önce randevu alman lazım. İyi yerler Cuma mesai çıkışı ve hafta sonları çok dolu oluyor. Gidince kupon kodunu söylüyorsun. Sana havlu, terlik, peştamal,vs verip soyunma odasını gösterirler. Soyunma odalarında kilitli dolaplar oluyor eşyalarını oraya bırakırsın. Hazır olunca da görevliye söylersin seni masaj odasına alır. Masaja girmeden duş al yeter, çıkınca da yağları atmak için kısa bir duş alırsın. Tamamen soyunuyorsun. Bu arada çoğu yer yazmaz ama o fırsat kuponlarına spor salonu, sauna, havuz da dahildir. Onlardan da faydalanabilirsin.


  • iwasbornonamountainside  (30.09.19 16:41:02) 
Arayip randevu al ve git. Gerisi orsya gidince halloluyor.

Bir yere ilk defa gidiyorsaniz, ve yapılacagini bilmiyorsaniz görevlileri sorun, ilk kez gelmek ayip degil.
Maaaj salonu icin konusrsak zaten size nerede soyunacaksiniz esyanizi nereye koyacaksiniz vs gosteriyorlar, onden bir sey bilmeye gerek yok.


Komple soyunup havlu sarin, donla kalmaniza gerek yok.
  • stavro  (30.09.19 18:12:47) 
Genelde 4-5 saat gibi kullanım süreleri oluyor.


  • baal  (30.09.19 18:41:53) 
randevu alarak gidiliyor. kilitli dolaplar var eşyalarını oraya koyar anahtarı yanına alırsın. masaja gireceksen önce bir duş alırsın. keseyi kimi seçersen o yapar. benim devamlı gittiğim güzel bir yer var hep aynı ablaya yaptırıyorum tanıyor artık gizli saklım kalmadı valla. iç çamaşırla kalınmaz masajda ya da hamamda. kan dolaşımını bile etkiler.


  • heidi'nin dedesi  (30.09.19 19:37:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.