[]

Nintendo Switch

Almaya deger mi? Kullananlar ne diyor? Hangi oyunlar var?

P.S. özellikle pokemon istiyorum pokemon olup olmamasi en önemli kriter.


 
Eski nesil joyconları drift yapıyor bir süre sonra yeni nesil almak lazım. Oyunları pahalı. Ama bence kesinlikle değer. Witcher 3 mario zelda yeter zaten daha ne olsun el konsolunda. İstersen tvye aktar oyna vs vs çok güzel cihaz.


  • bahoho  (30.09.19 14:28:08) 
Kullanışlı bir cihaz. Oyun ve uygulama kütüphanesi iyiden iyiye genişlemeye başladı. Exclusive oyunları çok iyi. Zelda, Mario bunlar için değer. Kütüphanedeki diğer oyunlar aslında Steam'de de rahatlıkla (ve çok daha ucuza) alınabilir ama çok sık ve düzenli indirimler oluyor. Steam fiyatlarına kadar inen oyunlara rastlamak mümkün, ben hep indirimde alıyorum.
Oyun deneyimi güzel bir konsol, çok pratik. Her yere götürüp ister elinde ister de televizyona bağlı şekilde oynayabilirsin. Şimdi de yeni bir oyun/donanım çıkarttılar. Çok ilginç bir oyun deneyimi sunuyor.

Not : Cihaz ayrıca kırıldı. Benim o taraklarda bezim yok ama arkadaşım istediği oyunu kurup oynayabildiğini söylüyor. Tercih sizin.
  • burka  (30.09.19 14:44:48) 
Video oyunlara nasıl yaklaştığınıza bağlı, daha evvelden herhangi bir nintendo cihazdan ve 1. parti nintendo oyunundan tatmin olmuşluğunuz varsa kesinlikle alınır. Ayrıca hiç bir nintendo konsolun almadığı kadar 3. parti destek ve (genellikle) 7. nesil konsol oyunlarının portlarını aldı, bu ne be eski oyun bu demeyip oha sokakta skyrim, witcher oynanıyor kafasına girerseniz mutlak surette mutlu olursunuz.

Diğer cevaplarda bahsedilmiş şu an 3 çeşidi var beyaz kutulu 1. versiyon (kırılabilir olan)
kırmızı kutulu 2. versiyon (pil süresi ve ekranı daha iyi olan)
ve switch lite bu da 200 dolar civarında ama tv'ye bağlanamıyor ve kontrolcüler sabit.

Pokemon'a gelince şu an üzerinde game boy color remake'i olan hello pikachu (ve eeve) var ama yeni nesil pokemon oyunu 3ds'e değil de bu vatandaşa çıkacak.
  • hedep  (30.09.19 14:55:31) 
bir noktadan sonra bayıyor, oyunlar çok pahalı

ama kırılabilir alınabilir, microsdye atıp oynuyorsun
  • passion rules the game  (30.09.19 15:18:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.