[]

İzmir-Muğla-Ege Yer Tavsiyesi

Merhaba,

İstanbul'dan ege taraflarına göç etme niyetimi uygulamaya almak istiyorum. Öncelikle "sen gelme ulan ayı", "bir sen eksiktin" "gelmeyin mahvetmeyin buraları" diyenler olabilir eyvallah. Duyurudaki fikirleri her zaman önemsemişimdir. Fikir verebilecek arkadaşlar olursa şimdiden teşekkür ederim.

Doğma büyüme İstanbul'luyum. İzmir, Muğla taraflarına defalarca gittim. İstanbul'daki yerlerle ilgili bilgi verebilirim fakat Ege taraflarıyla ilgili bilmek istediğim konularda detaylı bir bilgim yok. Aşağıda sahibinden üzerinden aradığım konut türleri var.

1. Apartman dairesi, konut, site vb. yer olmayacak. Mümkünse villa, müstakil tarzı bir yer arıyorum.
2. Tamamen şehirden, insanlardan uzak, dağ başında bir yer olmayacak. İstanbul'dan sonra sıkılmayacağım bir yer olmalı.
3. Deprem gerçeği İstanbul için büyük bir sorun. Bu konuda kafamın maksimum rahat olmasını istiyorum. İzmir'de, Muğla'da yeni sorunlu yapıların olduğunu duyuyorum, taş yapı gibi şeyler duyuyorum. nereler olduğu, nasıl yapıların sorunlu olduğu hakkında bilgim yok.
4. Yaptığım işi konum etkilemiyor. Aramayı max fiyat koymadan yaptım en yaşanılabilir mühiti bulmak için.

Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ilçe, mühit olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. siz olsaydınız Ege taraflarında bu koşullarda nerede yaşardınız?

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

 
Altınoluk
Guzelbahce-urla

  • deer hunter  (30.09.19 13:48:12) 
1.cisi istanbuldan kaçıp izmire gelmek çok mantıksız. alternatifsiz tek çevreyolu ve rezalet trafik. menemen aliağa tarafından izmire gelirsen çok bunaltıcı foça tarafını sil. urla tarafı daha uygun. izmir güzelbahçe de balçova da güzel müstakil evler var.
Aydın tarafını önermem. Muğla merkezde yaşamakta güzeldir. tatil yörelerine yakın olur ve en rahat tatil yöresi marmaris. Muğla merkez deprem anlamında sıkıntılı değil.

  • mikahakkinen  (30.09.19 13:59:45) 
Sasalı bölgesini düşünebilirsiniz, villa fiyatları urla tarafına göre daha makul. Bu dediğinizi ben yaptım, eşiniz dostunuz varsa mantıklı hareket ama yoksa ve sosyal bir insan değilseniz canınız sıkılabilir.


  • spankenstein  (01.10.19 07:53:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.