[]

Powerbank alırken dikkat edilmesi gereken hususlar

20000 çok tavsiye etmiyorum dedi kuzenim. 20 saatte dolmuyor benim powerbank dedi. Yuh dedim. O kadar geç mi doluyor hakkaten.

Hangi marka önerirsiniz?


 
Daha dün xiaomi'nin 20.000 mAh'lik şu modelinden aldim deprem çantası için.

www.hepsiburada.com

Evet şarjı bi 13-15 saat kadar sürdü, ebatları da epeyce büyük fakat yine de indirimde olması nedeniyle fiyat/performans ürünü bence.
  • msb  (30.09.19 11:48:49) 
12V'luk şarj aleti ile doldurursanız bir 12 saat civarı dolar. 5V ile 1 gün bile sürebilir.

Ben de xiaomi 10.000mah diyorum.
  • malheiros  (30.09.19 11:54:32) 
Dolması uzun sürüyor ama uzun süre de güç sağlıyor. Ben bir tane 20 binlik, bir tane de 10 binlik kullanıyorum. Kısa gezilerde 10 binlik, uzunlarda 20 binlik çok güzel iş görüyor.


  • gzg  (30.09.19 13:35:29) 
günlük yaşam için 10bin çok ideal.
geceden şarja bırak sabaha dolmuş oluyor.

20bin ise uzun geziler için ideal.
bence kullanım amacına göre seçebilirsin.

not: yaklaşık 2 yıldır 10binlik kullanıyorum. çok memnunum.
  • teritori  (30.09.19 13:48:29) 
xiaomi 20.000 2c modelini kullanıyorum, en geç 5-6 saatte doluyor quick charge özellikli şarj aletiyle doldurunca. cihazın quick charge ile şarj olmayı desteklemesi ve elinizde quick charge özellikli şarj aleti varsa eskiden telefonların şarj olduğu sürede şimdi devasa powerbank şarj edebiliyorsunuz, bir daha düşününce bence hiç fena değil.


  • gkhncnzdgn  (30.09.19 15:28:55) 
Anker powercore 2 kullanıyorum, hatta iki tane var 20100 mah kapasiteli. söylendiği gibi uzun seyahatlerde tamamen şebekeden bağımsız yaşanıyor. Hızlı şarj olabiliyor, hızlı şarj edebiliyor. Macbook dahi şarj edebilirsiniz. 9v çıkışı da, USB c çıkışı da var. Tüm çıkışları aynı anda çalışıyor, aynı zamanda kendisi de şarj olabiliyor. Muhtemelen en kaliteli cihazdır Anker, acayip memnunum.

Fakat çok büyük ve ağır, gündelik hayat için fazla. 3mah bir şarj aleti ile 6-7 saatte doluyor.

Gündelik hayat için yine Anker'ın ufak modellerini ya da 5-10bin mah'lık Xiaomi'leri tavsiye ederim.
  • orient blue  (30.09.19 16:58:18) 
Madem @orient blue yazmış, ben de ekleyeyim. Anker'i kesinlikle tavsiye ederim. Bazı modellerinde IQ hızlı şarj özelliği de var. Anker'i kuranlar Google'ın eski mühendisleri. Kalitesini hissettiriyor.


  • gzg  (30.09.19 23:11:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.