[]

Domol fırın temizleyici köpük

Ya bunu kullananlar sonrasında nasıl duruluyor? Canım çıktı durulayacağım diye. 5-6 ayrı bezle Otuz kere falan silmişimdir. Hala da tam içime sinmedi. Ya fırının içinde köpük kaldıysa diye. Görünürde bir şey yok ama bayağı zorlandım arındırma konusunda. Siz nasıl yapıyorsunuz? Fırını kullanmaya çekiniyorum ısınıp kimyasalı salar diye. Koku vs yok şu an.




 
Bu tarz kimyasallari hiç kullanmadim, çözümü nedir bilmiyorum ama size şöyle bir tavsiyede bulunmak isterim. Aktardan 1 kilo karbonat alın ve marketten de beyaz sirke. 1 yemek kaşığı karbonatı yağlı yerlere dökün, ardından da temiz bir fisfisli şişeye doldurduğunuz beyaz sirkeyi üstüne sıkın. Direk tepkimeye girecektir. Kabarma sona erince temiz bezle silin bir gün de fırın kapağı açık kalsın, havalandı. Kimyasalsiz çözmüş olursunuz en azindan


  • Sakinolmamlazim  (29.09.19 22:48:42) 
Ha şu anda da 1 ya da 2 gün açık kalsın fırın kapağı iyice çıksın kimyasal kokusu


  • Sakinolmamlazim  (29.09.19 22:49:37) 
Fırın daha sıcakken çok boca etmeden uygulayın. Akşamdan sabaha kapağı açık bırakınca koku felan kalmıyor sonraki yemeğe sinmiyor.


  • cilekli pasta  (29.09.19 22:51:28) 
O fırın temizleyici benim favori ürünüm. Sirke mirke nafile, köpük kadar düzgün temizleyen başka bir ürün kullanmadım ben.

Muhtemelen çok fazla sıktığınız için arındırmakta güçlük cekmissinizdir. Ben üzerinde yazdığı gibi fırını önce hafif isitiyorum. Sonra köpüğü biraz sıkıyorum ama abartmadan. Bulaşık süngeri ile iyice her tarafa yayiyorum. Bir gece böyle bekletiyorum. Sabah kalktığımda sirkeli su ile bir tur siliyorum, ardından da normal su ile. Kopuk filan kalmıyor, gayet güzel arıniyor. Sadece bir gün boyunca fırını kullanmıyorum ki o da üstünde yazıyor zaten.

Bu köpükle ocak, fırın içi mazgali, mikrodalga fırın vs de çok güzel temizleniyor. Yalnız dediğim gibi boca etmeyin, az miktarı da yeterli geliyor.
  • fraise  (29.09.19 23:32:08 ~ 23:33:46) 
fraise +1

az ısıtın. bir gece bekletin. boca etmeyin
  • helenart  (30.09.19 00:23:10) 
sirkeli bezle durulama silmesi yapıp havalandırırsanız içiniz rahat eder bence.


  • 9kuyruklukedi  (30.09.19 11:28:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.