[]

2-3 km yürüdükten sonra tüm gün ayak ağrısı olması

tempolu yada bir süre içinde değilde gün içinde toplam yürüyüşüm 2-3 km olunca o gecem zehir oluyor ayak ağrısından. doktora gittim bir kaç kan testi sonucu demir değerin düşük deyip ilaçlar verdi, ağrı kesici falan ama bende acaba şu kas lif yırtılmaları gibi şeyler olmuş olmasın? tekrar gidip mr mi çekeyim ne yapmam gerekiyor?

diz kapağının alt kısmı özellikle


 
1.cisi iyi ayakkabın yoktur. 2.cisi düzgün zeminde yürümediğindendir. diz kapağı çevresinde ağrın varsa menisküs. diz kapak altındaysa kaslara aşırı yük binmiştir. sıcak banyo ve kremle dinlen. mr a girip boşa radyasyon yeme.


  • mikahakkinen  (29.09.19 21:34:18) 
mr radyasyon kaynağı değildir. spor hekimine gidin


  • argent dawn  (29.09.19 23:21:00) 
Duz tabanlik var mi?


  • E.R.W.  (30.09.19 00:36:33) 
Sorun büyük ihtimal ayakkabılarda.


  • insomniac  (30.09.19 00:38:34) 
Mr degil de once iyi bi ortotopediste gorun, mrdan once yapılacak bir suru sey var.


  • red g  (30.09.19 08:43:40) 
geç gördüm kusura bakmayın.

1- sırf bu ağrılar geçsin diye iyi olduğunu düşündüğüm bir ayakkabı aldım gayet memnunum ama illa bu tarz alınacak dediğiniz ayakkabılar varsa tavsiyelerinizi beklerim.

2- 180 boy 65.5 kg kilo (erkek)

3- düz tabanlık yok

gece sıcak duş ve rahat bir uyku iyi geliyor ama gün içinde benzeri hafif yürümeler aynı şeyi yaşatıyor tekrar.

spor hekimi bulabilirsem gidecem iyi fikir. başka tavsiyelere de açığım
  • avatar is back  (30.09.19 13:02:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.