[]

Birini kendimden uzaklastirmam lazim

Merhaba,
Bi adam var, kendisiyle bi sebepten iletisimde oluyorum, olmam gerekiyor.
Nezaket icabi bu arada, oyle zorunlulugum yok iletisim icin. Su anki konuyu cozmek icin tamamen konusmamak cok ayip olur ben yapamam.

Adam ufaktan da degil acik acik yaziyor bana.
Tipim olmadigi gibi bu ara hayatima birini de almak istemiyorum.
Watsaptan falan flortoz ifadelere gidiyor resmen. Hep gecistiriyorum.
Ne desem kendisine. Ve iletisimimiz devam etsin bunu diyince?

Kadinlarin erkeklere surat yapmasi, terslemesini, soguklugu vs hep sacma bulmusumdur ama ben de normal insan gibi davraninca hep buna donuyor muhabbet. Cevremdeki cogu insanla bu olmuyor ama arada biraz daha farkli kesimden diyeyim olunca yanlis anliyor karsi taraf.
Belki de bazi kadinlar o yuzden hep soguk vs davraniyordur.

Ne yapabilirim simdi?
Insanlara merhaba demeye gelmiyor galiba

 
Haftaya nisanlaniyorun mesajı verilebilir?
Ya da sevgilim sonunda görevden dönüyor, evlenebilecegiz?

  • kisa  (29.09.19 16:31:40) 
Bazı erkekler istemediğini ısrarla anlamak istemiyor bazen, yani geçiştirmek,soğuk davranmak çözüm değil.en güzeli,hayali bir erkek arkadaş yaratıp, laf atasında bir kaç kez ondan bahsetmek.


  • astrid  (29.09.19 16:40:25) 
Ben açık açık başkasını seviyorum dediğim halde zamanla beni seversine getirmişti lafı. Bazıları kalın kafalı oluyor cidden. O yüzden haftaya nişanlanıyorum +1


  • olutaklidi  (29.09.19 16:44:16) 
Size mesaj attığı zaman "Erkek arkadaşım il dışından gelecek sonra konuşsak olur mu?" gibi bir mesaj atabilirsiniz.


  • komando kani var bende  (29.09.19 17:25:13) 
Kanka de cümle içinde


  • helena  (29.09.19 20:44:01) 
kanka muhabbetine bağla kesin geri adım atar.


  • retarder  (29.09.19 21:34:01) 
Süper fikir, ikisini birleştirip, kanka, sevgilim görevden geldi, yanlış anlar diyip kapat


  • kisa  (29.09.19 22:15:13) 
sohbet arasında erkek arkadaşından bahset. şahsen bana yapıldı işe yarıyor :)


  • egokalp  (30.09.19 02:41:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.