[]

yunanistan ada muhabbetleri

internette araştırdığım zaman çok detaylı şeyler çıkıyor, anlam veremiyorum. bir salağa anlatır gibi anlatırsanız sevinirim, bu konuyu gerçekten bilmiyorum. öğrenmek istiyorum. hep farklı farklı şeyler çıkıyor. adalarda olan durumlar nedir, şuan ki hükümete yakınıp işte adalarımızı çalıyorlar olayı nedir? yani bizim olan adaya gelip bayrak dikip burası bizim mi deniliyor anlamadım? atıyorum son on yılda bizden aldıkları bir ada var mı şuan? cahilliğimi mazur görün. teşekkürler.




 
ben bunu "adaları aldılar" diyenlere çok sordum. hangi adalar, ne zaman aldılar, net bir harita gösterin, eskiden türkiye'ye hiç ait olmuş mu bunlar, muhtar göndermiş miyiz, turizm yapmış mıyız diye sorduğumda (sadece sordum) genellikle küfür, hakaret, en kibarından terslenme duydum. kendim bir araştırma yapmıştım, sonucunu da şurada paylaştım: eksisozluk.com

bence bu adaların hangi adalar olduğunu kendileri de pek net bilmiyorlar. adalarla ilgili lozan'daki maddelere de bakmamışlar.
  • i ve been mistreated  (29.09.19 16:48:19 ~ 16:49:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.