[]

Tatil planlarınızı nasıl yapıyorsunuz?

Özellikle nereye gideceğinize nasıl karar veriyorsunuz?

Ben veremiyorum bir türlü. Etrafımdaki insanlardan duyuyorum işte şuraya gittik böyle iyiydi falan ama onun için güzel olan şey benim için olmayabilir. Sonra uçak biletiydi, oteliydi, gezecek yeriydi falan karar vermek çok yorucu geliyor.

Turlara mı katılayım? Hatta daha iyisi bir tura gidip, hacı benim bu kadar param var, bununla neresi oluyorsa götür beni buralardan mı diyeyim ne yapayım?

Tatilden beklentim farklı yerler görmek, yeni tecrübeler falan. Sahile gidip yatmaktan çok hoşlanmıyorum genelde.

 
mutlaka en mükemmel destinasyona gitmenize gerek yok. her yerde her zevke hitap eden şeyler var aramasını bilirseniz. ben lviv'de yalnız müze, opera, kilise odaklı bir gezi yaptım herkes gece hayatı kadınlar için gidiyorken, sorsanız herkes "görecek iki üç bina var işte" gibi bir şey diyordu.

karar vermek yorucu veriyorsa... su içmeye nasıl karar veriyorsunuz? yorucu bir şey yok.

turlara bulaşmayın.
  • inekadam  (28.09.19 18:04:08) 
Şimdi bu duyuruyu görünce fark ettim de 2019'un başından beri 5 kez yurt dışı, 4-5 kez de yurt içi tatil yapmışım. Hiçbirini de turla falan ayarlamadım. Antalya'da adı kongre ama benim için gerçekte tatil olan şey hariç hepsinde otelleri kendim ayarladım. Uçakları da 2 tanesi hariç hep kendim aldım. Mesela Pegasus'ta kampanya vardı yurt dışı biletler için yılbaşı zamanı. Mart ayı için bilet aldım hazır Paris'i hiç görmemişken uyguna bilet var diye. Sonra vize beklediğimden uzun süreli olunca da değerlendirebileceğim her fırsatı değerlendirdim.

Deniz tatili için de çok fazla seçenek var mesela Ege ve Akdeniz'de ama ben en son lisede Bodrum'a gidip çok beğenmiştim. Bir kez daha gitmek istedim ve sadece cumadan pazara gidip denize girip geldik. Aynı şekilde sadece cumadan pazara Kaş'a da gittik. Gitmişken Göcek tarafında da mükemmel koylara gittik.

Bence biraz bu işten zevk almakla ve fırsat yaratmakla gayet güzel tatiller yapılabiliyor. Ben özellikle vizem varsa sürekli blog okuyup uçak bileti bakarak her türlü seçeneği incelemeye ve değerlendirmeye çalışıyorum yurt dışı için.

Hayatımda bir kez 2 gün için gittiğimiz Sakız Adası'nda birkaç saatlik köy turuna katıldım. Ondan da çok pişman oldum. Aşırı gereksiz bir şeymiş birkaç saatliği bile bu turların. Bir de gidip günlerce koca bir toplulukla falan gezmek, turun ayarladığı saçma sapan yerlerde yemeğe götürülmek falan dünyanın en gereksiz işlerinden biri bence.
  • ms brownstone  (28.09.19 19:07:52 ~ 19:09:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.