[]

evlilik aşkı öldürüyor mu ?

evli değilim. Çok aşık olduğum biri var, onla evlenme ihtimalim çok az. onla evlenmezsem evlenmeyi de düşünmüyorum açıkçası.
Ama şu sıralar şunu düşünüyorum; bir insan bir insana çok aşık olsa bile evlenince nasıl oluyor? Yani her gün aynı yüzü görmek her uyandığında, nasıl bi duygu? sevmediği biriyle evlenebilir mi insan? evlendikten sonra sevebilir mi veya? Yani ben bi erkek olarak şöyle düşünüyorum açıkçası; insan evlenince karısı veya kocası arkadaş gibi olmuyorlar mı ? arkadaş olmak için evlenmeye gerek var mı ? Tek amaç gen aktarımı yani çocuk yapmak ise evlenip çocuk yapıp hemen geri mi ayrılmak lazım ünlüler gibi?
Bu sorular hakkında sizlerin fikirleri nelerdir ?


 
Evliyim.asik olarak evlenmedim. Ama şunu söyleyim çocuk için evlenmeyin. Çünkü o çocuğa mutlu bir aile yasatmayacaksaniz gerek yok dünya ya gelmesin. Çünkü normal insan olmayı becerebilen az çıkıyor aralarından. Birisi de benim eşim. Yasadiklari evliliğe yansiyabiliyor.


  • brnbrs  (28.09.19 16:10:22) 
Beraber olmayı çok sevdiğin bir insan var, sürekli vakit geçirmeyi seviyorsun, onunla sürekli vakit geçirmek için de ülkemizde evlenmen gerekiyor. Konu bu.


  • roket adam  (28.09.19 17:37:49) 
Hiçbir aşk ebedi değil. Evlilik de aşk bittiğinde ayrılığı zorlaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Ben şahsen çocuk dışında evlilik gerekçesi görmüyorum bir erkek için, paranla rezil oluyorsun.


  • rldofiui  (28.09.19 18:34:29) 
Evli değilim, sevgilimle beraber yaşıyorum. Yani her sabah aynı yüzü görerek uyanıyorum ve güne başlamak için daha iyi Bi yol düşünemiyorum.
Ve evet, kendisi aynı zamanda en yakın arkadaşım, en güvendiğim insan, ve en yakın arkadaşınla evli olmak bana göre muazzam bi şey.
Evlenir miyim bilmiyorum, bundan önce asla evlenmem diyordum şimdi ise gerekli maddi koşullar sağlandığında neden olmasın diyorum.

Bana kalırsa çocuk için asla evlenilmez, evlenilmemeli.
  • bir nick var benden iceri  (28.09.19 18:39:28) 
aslında bu sorunun cevabını anne ve babalarınıza bakarak da gözlemleyebilirsiniz.


  • matrix  (29.09.19 00:21:07) 
o zaman aşk neden var ? aşk biten bir şey mi ? bende hiç bitmiyor. Aşık olduğumuz biriyle evlenip arkadaş olacaksak aşk nasıl varlığını koruyabiliyor ?


  • dakota  (30.09.19 10:40:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.