[]

Çok az tanıdığım biri ile buluşuyorum

Daha önce sildiğim duyurularda da bahsettiğim gibi insanlarla genel olarak yalnız kaldığımda konuşacak bir şey bulamıyorum. Kalabalık ortamlarda da durum çok farklı değil. Ama kalabalık olduğu için sıyrılıyorum bir şekilde. Bir kaç gündür konuştuğum Bi hanımefendi ile bugün buşuşuyorum bir cafede. Ama bu durum bende fobi oldu sanırım. Resmen ayaklarım geri gidiyor. Kızın yanına gidip çok sıkıcı kalırım diye. Bi yalan uydurup gitmeyeyim mi napayım ben?




 
konuşmak zorunda değilsin, gizemli takıl. Kıslar sever. hatta ''ayyy o kadar gizemli ki devamlı uzağa bakıyor'' tarzı muhabbetlere meze olursun.


  • binder dandet  (28.09.19 15:25:41 ~ 15:27:04) 
Kızlar gizemi falan sevmez. Yatağa giden yol şakalar komikliklerden geçer. Yüzde bir sevmeyen çıkabilir, deneye deneye bulacan onu.


  • diffarentiationation  (28.09.19 15:29:00) 
Bu gibi durumlar için burçların tarihleri ile her burç için birkaç beylik cümle ezberle. O cümleleri biraz süsleyip kıza burcuyla ilgili birkaç iltifat da yaparsan olay bitmiş demektir.

Yunan mitolojisinden birkaç konu öğren. Mesela Niobe'nin hayatı. Hem konu olur, hem seni kültürlü gösterir.

Kızın az buçuk anladığın bir hobisi üzerine yoğunlaş. Ne kadar çok soru sorarsan o kadar mutlu edersin onu.

Güncel olaylar can kurtarır. Depremden konu aç. Bildiğin duyduğun her şeyi anlat.
  • Mirket  (28.09.19 15:42:55) 
Yunan mitolojisi mi ? Gunluk hayatinda yunan mitolojisi konusan var mi cidden hahaah
Kizin ilgi alanlari ,kendi ilgi alanlarin, eski anilar bla bla
Sessizlik olursa sıkıcı olur ama kalkip gitmez heralde
  • ishak77  (28.09.19 17:45:09) 
Durmadan soru sor hocu. Bırak o konuşsun.


  • plutongezegendegilmi  (28.09.19 17:55:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.