[]

Uyuşturucunun vücutta kalma süresi - Psikoaktif Madde Testi

Aşağılardaki duyuruyu görünce bir bakayım dedim.

www.olaganustukanitlar.com

Bu linkteki süreler gerçek mi? Devlet ve büyük STK'lar da işe giriş öncesi bu testi ister mi? Haber beklediğim bir yer var ama ne zaman olacağı henüz belli değil. İşe kabul almam durumunda yarın gir teste derler mi yoksa baya bir prosedürden sonra mı sıra teste gelir?

Bir arkadaşım kokainden birkaç gün sonra iş başlangıcı öncesi bu teste girmişti ve çıkmamıştı hiçbir şey?

 
ben bi defa uyuşturucu madde testi yaptırdım iş için.

bi hastane ile anlaşmışlar, sağlık raporunu buradan alacaksın diye söylüyolar, senin haberin olmuyor tabi, sen sağlık raporu alcam ama özel hastaneden diye düşünüyorsun.

oraya girince zaten herşeyini alıyolar, diş göz muayenesine kadar da yapıyolar, buradaki diş uyuşturucu testi ile alakalı.

ben farketmemiştim uyuşturucu testinin de olduğunu ama sonradan anladım.

öteki yandan, bunun piskolojik etkisi de var. yani işveren özellikle uyuşturucu testi olarak da isteyebilir, kurumsal bir firmaysa bana uyuşturucu madde kullanan adaylar gelmesin diye bunu bas bas bağırıp piyasaya duyurarak bunu bir ön eleme mekanizması olarak da kullanabilir.
  • hem şişko hem deli  (28.09.19 12:00:53 ~ 12:03:40) 
dun yillardir teste giren arkadasim soylemisti. 14 gun diye. ama hangi uyusturucu icin gecerli bilmiyorum.


  • mayeskuel  (28.09.19 13:11:06) 
mesaj attim


  • rm  (28.09.19 23:48:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.