[]

ilk dans şarkısı

evlilik sezonu açıldı, düğünle ilgili sorulardan geçilmiyor duyuru. bir tane de benden.
ilk dans şarkısına ihtiyacım var. türkçe olacak, dans etmeye uygun bir ritmi olacak ve sözleri anlamlı olacak.
benim aklıma gelenler;
mustafa ceceli'nin şu meşhur şarkısı,
ayten alpman'dan ben varım,
zuhal olcay'dan pervane,
kayahan seninle herşeye varım ben,
bora öztoprak seni seviyorum
ama gıcık damat bunların hiçbirini beğenmedi.

şimdi benim dinleyenlere vay be dedirtecek, damadın da hoşuna gidecek bir şarkıya ihtiyacım var. aramaya da inandım valla, hem duyurunun hem sözlüğün bütün ilk dans için şarkılar şeylerine baktım ama genelde yabancı şarkılar var. var mı aklınıza gelen türkçe şarkı.
allah hepinizi bir yastıkta kocatsın.

 
yalın - meleklerin sözü var


  • caangreyarrow  (14.04.10 11:15:08) 
erkin koray - seni her gördüğümde


  • lpgli tosbaga  (14.04.10 12:34:04) 
üzerime vazife değil ama niye özellikle türkçe istiyorsunuz, yabancı şarkılarda saydığınız kriterleri yakalamak çok daha kolay..


  • kabablanka  (14.04.10 12:58:17) 
eski tangolardan olabilir.
bir de tanju okan'ın bir şarkısı vardı ama tam çıkaramadım şimdi.

  • kediebesi  (14.04.10 13:26:31) 
"Papatya Gibisin Beyaz ve İnce" e benim adayım olsun.


  • samterk  (14.04.10 13:31:57) 
sayın kabablanka, damat bey bulduğumuz yabancı şarkıların da hiçbirini beğenmedi maalesef. yapıcı bir öneri getirmediği için bulunan şarkıya eyvallah demek zorunda.
türkçe olmasının sebebi, çalacak ingilizce şarkıya, salondakiler, sözlerini anlamadıkları için "vay be" değil, "ne diyo ki lan bu" diyeceklerdir. amacımız şarkının sözlerini nasalara koyarak , gelin kızımızla damat beyimiz dansederken, bütün salonun hep bir ağızdan şarkıyı söylerek onlara eşlik etmesini sağlamak. takdir edersiniz ki ingilizce bir şarkıyla bunu sağlamak oldukça güç.

sayın kediebesi, tanju okan'ın dediğiniz şarkısı "dudaklarımda bir ateş avuçlarımda alevsin" ise, o şarkıyı ben de çok severim hatta aklıma da geldi ama "bu akşam çok efkarlıyım" diye başladığını hatırlayınca vazgeçtim.
  • halanne  (14.04.10 13:53:47) 
bence bu...

issız adam, michel fugain - une belle historie +
fizy.com
  • jamswety  (14.04.10 15:54:50) 
aklıma çok acaip bi şarkı geldi... :P
ajda pekkan - bir resmin yok bende
böyle sakin sakin dans ederlerken sonra alev alev kısmı başlayınca hızlı dansa geçerler filan eheheh çok garip olur sanıyorum, ama dalga geçmek için yazmadım..

veya yine ajdadan gelsin eski plaktan çalınsın
iki yabancı... hem tanıdık hem güzel :)
www.youtube.com
hem de dansa çok uygun :)

daha arabeskseniz dert bende derman sende :P
evet taktım ajdaaaa ya
  • kediebesi  (14.04.10 17:34:43 ~ 17:39:47) 
Bizim evlilik şarkımız : www.vazgectimsenden.com


  • white35  (05.05.13 00:22:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.