[]

Düzgün şarj aleti bulmak

Hızlı şarj özelliği olmayan telefonlar var bizde. Bozulmaya başlayan şarj aleti 5v 1 amper , orijinal asus şarj aleti falan da bulamıyorum. Samsungun 5v 2A şarj cihazı var kabloyla beraber 70tl onu alayım mı ? shop.samsung.com

2A sıkıntı çıkartır mı ?

İnternette baktığım orijinal şarj aletleri 150 liralara kadar çıkıyor. Yok mudur uygun fiyatlı kaliteli şarj aleti ve kablo ? Sadece kablo tavsiyelerinizi de alabilirim.

 
Ttec alıyorum ben ama onlar da sahte olabilir bilmiyorum. Düşük frekans mı denir, çok ince biiiiip sesi alıyorum bazen şarj aletinden.


  • Kahir ekseriyet  (25.09.19 18:19:38) 
açılın yeni şarj aleti aldım.

urun.n11.com

taş gibi.
  • binder dandet  (25.09.19 18:37:36) 
2A sorun çıkarmaz, hatta şarj aletinin daha yüksek kapasiteli olması nispeten daha kaliteli bileşenler kullanıldığı için daha iyidir.
kablosu yok fakat arkadaşa şundan aldık, bir yıldan fazla oldu kullanıyor, gayet memnun:
www.hepsiburada.com

link verdiğiniz aletin beyaz renk olanı başka yerde daha uyguna var, kargo bedava imiş.
www.hepsiburada.com

ama onun yerine ben de binder dandet'in link verdiği xiaomi'yi tercih ederdim.
kabloda da anker veya spigen tercih edebilirsiniz, ben uygun fiyatlı olarak helt marka kısa yassı kablo almıştım araç içinde gayet iyi, ama linkini bulamadım. bir de ikea'nın kabloları fena değil, uzun ve dayanıklı, fiyatı da uygun.
www.ikea.com.tr
  • gkhncnzdgn  (25.09.19 19:40:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.