[]

Grip aşısı yaptiriyor musunuz?

Ben hic yaptirmadim. Bu sene yaptirsam mi diye dusunuyorum. Siz de durum ne?




 
Bizim fabrikada her sene yapıyorlar (isteğe bağlı). Ben de işe başladığımdan beri her sene yaptırıyorum bedava diye. Para verip yaptırmazdım. Hiç hasta da olmuyorum ama aşıdan mı yoksa o benim kendi sağlamlığım mı bilmiyorum.


  • pati  (25.09.19 12:18:58) 
ben bugüne kadar yaptırmadım, bundan sonra da yaptırmam. grip ile soğuk algınlığı çok karıştırılıyor. daha önce de yazmıştım duyuruda. belirtileri ortak ama grip basit bir hastalık değil. çok sık karşılaşılan bir şey de değil. çünkü yeni bir grip türü ortaya çıktığında şimdi yaptırdığın aşının bi esprisi kalmayacak.

edit: örnek açısından domuz gribi, kuş gribi vb.
  • silah taciri  (25.09.19 12:20:18 ~ 13:26:38) 
Hiç yaptırmadım. Yaptırmayı düşünmüyorum. Yaptırana karışmıyorum. Sonuçta grip/nezle olunca ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 günde iyileşiyorsunuz. Önemli olan birkaç gün dinlenebilmek ve kendine iyi bakmak.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (25.09.19 13:14:00) 
20 yıl boyunca yaptırdım son 2 yıldır yaptırmıyorum. Bünyesi hassas olanlar için iyi bir çözüm. Ama kendime bakarım ben diyorsan yaptırma.


  • lcha  (25.09.19 13:34:36) 
ben ne iğne ne ağrı kesici ne de antibiyotik hiç kullanmam.

varsa yoksa karışık kelle paça beyin söğüş midye Allah ne verdiyse.
  • redeath  (25.09.19 13:50:40 ~ 13:50:58) 
Ben bir kaç yıl yaptırdım çok rahat ettim. Alerjik astım hastasıyım. Hemen faranjite dönüyordu benim grip.

Bir kaç yıl çeşitli sebeplerden ara verdim bu yıl yine yaptıracağım. Çocuk var, onun kreş hastalıkları yetiyor bir de ben hasta olunca canımız çıkıyor.
  • balik kraker  (25.09.19 15:32:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.