[]

Kağıt imzalama olayı?

Dün simit sarayında birşeyler yerken yan masada yapı krediden 2 kişi bir tane adama bir sürü kağıt imzalatıyordu ve adamla aralarında hiç bir diyalog geçmiyordu. Adam üzgün duruyordu (yaşı da maksimum 25). Sizce ne imzalatıyorlardı? Yaklaşık 15 kağıt falan imzaladı. Ve neden bankada değil de simit sarayında? Bir tahmininiz var mı?




 
saha satış elemanı olabilirler. kredi kartı vs.


  • elorelia  (25.09.19 11:16:37) 
Artık çoğu banka bu yöntemi uyguluyor. Müşteriden imzaları şubeden değil, şube dışından alıyorlar. Bir zamanlar(8 sene önce) açıköğretim kaydım sırasında bir devlet bankasının şube personeliyle form doldurmuştum. Bankalar özellikle personele baskı yapıyor dışarda imza konusunda.


  • silah taciri  (25.09.19 11:29:40) 
hesap açtırıyodur. artık ayağına kadar geliyorlar hesap açmak için.


  • tinky winky  (25.09.19 12:01:25) 
şube dışında imzalama olayı nedir? hukuki bir avantajı falan mı var bankada baskı altına almadık dışarda özgür iradesi ile imzaladı diye?


  • rosencruz  (25.09.19 13:07:29) 
@rosencruz farketmez ki. iki durumda da banka baskı altına almamış oluyor. Sonuçta şubede de müşteri kendi ayağıyla geliyor. Dışarda imza olayının bir nedeni de şu: Büyük ve kurumsal bir firmayı portföyüne alan bir şube, firmanın çalışanlarına maaş hesabı açmalı. Bu yüzden de bütün çalışanların şubeye gitme şansı olmadığı için şube çalışanı kendi görevine istinaden ilgili şirkete imza almaya gidebiliyor.


  • silah taciri  (25.09.19 13:45:40 ~ 13:47:56) 
hukuki bir olay yok hizmet gibi düşünebilirsin işte. adam sen gelme biz sana gelelim halledelim yeter ki bankamızın müşterisi ol diyor.


  • ayin yazari  (25.09.19 16:13:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.