[]

Kariyet.net sitesi cidden profesyonel bir site mi?

soru yukarıda.
ben ilk defa girdim bi cv falan doldurayım kendimi deneyeyim bakalım çağırılacak mıyım o kadar şantiye bitirdik kimiz kendimizi görelim dedim. aman allahım o nasıl sorular. yok başlangç bitiş tarihi bilmem ne, yav bitirmişim en az 30 tane şantiye ben nereden bileyim hangi ayda başladı hangi ayda bitti.
genç çalışanlara mı yönelik. tecrubeliler yok mu burada? diyeceğim. şimdi abimi düşünüyorum abim benden çok daha az şantiye bitirdi ama dünyanın en büyük firmalarında en büyük projelerinde çalıştı. ve arada onu kariyerde falan takılırken görüyordum.
nedir bunun olayı cidden iş düşüyor mu?

 
Bana da çok leş bi platform gibi geldiği için hiç kullanmadım.


  • plutongezegendegilmi  (24.09.19 20:18:09) 
tabi ki düşüyor. kariyer.net iyidir.
ne zaman nerede çalıstıgını bilmeli insan

  • dafuq  (24.09.19 20:32:11) 
30 şantiye bitiren adam kariyer.net ile yeni tanışıyor. cool story bro.


  • ozdek  (24.09.19 20:36:01) 
profesyonel bulmuyorum da sitenin profesyonelliğini sorgulayıp tecrübelerini girmeye üşenmen ayrı bir ironi.
30 tane şantiyede çalışmışsın ama onları cv'ne ekleyecek kadar profesyonel olamamışsın sanki.

  • ayin yazari  (24.09.19 20:38:29) 
30 tane şantiyeye girip ne zaman girdiğini çıktığını bilmeyen adam kariyer net kullanamsın, düz inşaat işçisidir çünkü


  • KaraSakall  (24.09.19 23:05:59) 
@dafug ne zaman nerede calistigimi elbette biliyorum ne zamam basladik ne zaman onu bitirdik hatirlamiyorum hatirmala imkanim yok zaten. 1 tane santiyen olur 2 sene 1 senede bitirirsin o zaman hatirlarsin. ayni yil icinde acilis kapanis derken 10-12 tane islem oluyor hangisi ne zaman basladi ne zam bitti hatirlamak mumkun degil ben nereden bileyim yav boyle sacma sapan sey mi olur. he hakedislerden e maillerde kayitlarimdan cikartirim ama ay olarak baslama bitirme tarihlerini hatirlayamaz kimse buyuk sayisa santiyeye sahip olduysa.

@ozdek ve @karasakal yazilariniz egomu oksadi cok tesekkur ediyorum. insanlarin imkansiz, olamaz dedigi seyi basarmis olmak benim icin gurur verici, sagolun.

tanidik vasitasiyla bir yerde ise girdim, calistikca calistigim anafirma taseron vs istedi is degistirmelerim boyle oldu zaten cok is degistirmedim. calisirken de ayni zamanda is arama cv doldurma cv guzellemesi bilmem ne ile hic ugrasmadim hep isime yogunlastim. ihtiyac da durmadim. dogrusu bu demiyorum.

arkadaslar genel anlamda bir sey belirtmek isterim sagolun cevap yazmissiniz zaman ayirmissiniz, burada herkes her konuda yorumda bulunuyor, durum o ki dun uzman oldugum alanda konusuldu bunlar, demek ki bilmedigimiz etmedigimiz konular hakkinda actigimiz basliklarda da boyle yanlis yanlis seyler yaziliyormus biz de bir seyler biliyorlar diye sessiz sessiz dinliyoruz. diger alanlarda da boyle bilgi sahibi olmadan catir cutur yaziyorsunuz demek ama bilgi sahibi olmadigimiz icin dogru soyluyorlardir bir seyler biliyorlardir diye gercekci bir sekilde dinliyoruz. yapmayin kendinize de baskasina da zarar vermeyin lutfen.

ha bu arada bi arkadas duzisci demis. o hakli ben kendime yuksek amele diyorum.
duzisciligi size de oneririm arada yapin, vucuda cok iyi geliyor spor yapiyorsun e para kazaniyorsun vucudun guzellesiyor bir de inanilmaz kafa dagitiyorsunuz. yok hakedis gelmemis yok is yetismemis yok sahada malzeme koyacak yer yok, yemekci yemek getirmemis kulevinc ariza yapti bilmem ne sifir dert net kafa. oneririm.
  • turbo sadık  (25.09.19 09:16:40) 
eskiden daha populerdi, son 10 yildir daha cok yeni mezun, kismen mavi kismen beyaz yakaya hitab ediyor diye dusunuyorum. kurumsal firmalar son 10 yildir daha cok linkedin'den ilan aciyor. Yonetici ilanlari kariyer'den nadiren aciliyor ya da hic acilmiyor. kariyer.net'in yonetiminde bir takim sikintilar oldu, bir ara sistemleri cakti, son durumu bilmiyorum.


  • ebabil curnatasi  (25.09.19 09:23:25 ~ 09:25:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.