[]

Şu mamanın her bir tanesi. kaç gramdır?

www.hillspet.com

Hill's® Prescription Diet® w/d kuru mama

bu resim
www.hillspet.com.tr

bu da tr satış linki
tr.miscota.com

1.5 kg aldık. 30- 50 gr vermek lazım ama göz kararı veriyorum.

Bir tane maması kaç gramdır?

 
1.5 kg olan mamayı bardak bardak alıp başka bir kaba boşaltın, toplamda kaç bardak olduğunu not alın.

Sonra 1500 bölü bardak sayısı yapıp bir bardağın kaç gram aldığını hesaplayın.

Bir bardağın kaç gram aldığını bulursanız işiniz çok kolaylaşır.
  • John Bloor  (24.09.19 15:21:39) 
bir tane kuru mamayı tartmak için gerçek hassas terazi gerekir :) Yol üzerinde bir veteriner ya da pet shoptan ölçü bardağı isteseniz verirler bence.

www.petcanlar.com
  • whoosie  (24.09.19 15:23:13) 
bazı mamalardan ölçü kabı çıkıyor. ayrıca mama sitelerinde satılıyor. ben onu kullanıyorum. edit ve ek: çarşıda kuyumcu varsa geçerken uğrayıverin hayır tartmam demez herhalde:)


  • 9kuyruklukedi  (24.09.19 16:28:26 ~ 17:20:56) 
Hocam tüm mamayı bir gazete üstüne döküp sayın kaç tanr olduğunu... sonra 1500 / mama sayısı = gramaj olarak bulursunuz..


  • Tears of Devil  (24.09.19 16:44:23) 
Mutfak terazisi kullanarak tartın. Biz o şekilde ayarlıyoruz. Ayrıca ölçü bardakları oluyor petshop ve kliniklerde. Nasıl kullanacağınızı gösterirler.


  • kedili madam  (24.09.19 17:44:22) 
Ölçek aldım vetten. Ona koyup veriyorum artık. TErazi vs yok


  • CursedChico  (25.09.19 09:59:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.