[]

Hiç kendinizi jiletlediniz mi?

Neden? Ne düşünceler içindeydiniz? Vücudunuzun neresine? Haz duydunuz mu?

kedi tırmalaması gibi olan jiletlemekten değil, ciddi ciddi yara izi bırakmış olanlardan bahsediyorum.


 
askerde çok gördüm. sebebini bilmiyorum.


  • Kahir ekseriyet  (24.09.19 11:30:11) 
jiletlemedim ama keskin bir çakıyla kolumu kestim
sözüm ona aşk acısı çekiyordum 15 yaşında

  • superb  (24.09.19 11:37:02 ~ 13:26:59) 
Lise 1 ve 2. sınıftayken sol koluma faça atardım. Dikkat çekmeye çalışmaktan ziyade verdiği adrenalin hissi gibi şeyi sevdiğimi hatırlıyorum.
17-18 gibi bunu bıraktım ama öfke problemimden dolayı başkalarına ve çevreye zarar vermemek için sadece jiletle değil, törpüyle bile kendimi kestiğimi, batırdığımı vs. hatırlıyorum. Kol, iç bacak ve sırt.

28 yaşındayım ama hala içimde kabaran bir öfke dalgası hissedersem elim sivri, kesici şeylere gider ya da kendimi tırnaklarım. Özellikle alkollüyken içimde bir şeylerin köpürdüğünü hisseder, geçsin diye kimseye çaktırmadan sırtımı çizerdim birkaç sene öncesine kadar. Büyük ergenlik ve mallık aslında, geçti yavaş yavaş.
  • jacque  (24.09.19 11:37:12) 
dikkat cekme, adrenalin, kontrolsuz ofke, kendine zarar verme istegi gibi seyler disinda bir nedeni daha var.
cok siddetli aci ceken, ciddi buhran icindeki kimseler, "acinin yer degistirme" prensibi icin basvuruyor olabilir.
ornegin, siddetli bas agrisi, dis agrisi filan cekenler, saclarini cekerek, kafalarini vurarak agrinin, sancinin biraz olsun baska yere yonlenmesine ugrasirlar bazan.
  • viva paulista  (24.09.19 13:05:48) 
Hiç yapmadım.


  • Amaranta ursula  (24.09.19 13:09:54) 
ortaokulda (90lar) sınıftaki bebeler kolumun jiletsizligini görüp sen ne bicim erkeksin façan yok demisti. bunun uzerine bilegimin ust tarafını jiletleyip sira arkadasimla kan kardesi olmustum..

gecekondu mahallesi iste.
  • tabudeviren  (24.09.19 15:21:37) 
Hayir, oyle bir manyaklik yapmadim.
Birbirinden ozenmek nedeni iste. Sigaraya baslamakla ayni ergenlikte. Kendi jiletleyen birini hic gormemis duymamis olan bir ergenin aklina hayaline gelmez kendini jiletlemek.

Bir de bu tur seyler guclu hissettiriyor muhtemelen. Kendi isteginle korkmadan cekinmeden kendini kesiyorsun, bu da guclu ve dayanikli oldugu hissini veriyor muhtemelen jiletciye. Normalde acidan korkarsin.
  • stavro  (24.09.19 16:11:05 ~ 16:29:45) 
hiç kendimi jiletlemedim. kendine fiziksel zarar vermek bir tür dikkat dağıtma, kendin üzerinde kontrolün olduğuna kendini ikna etme, yaşanılan psikolojik acıyı fiziksel olarak teyit etme, kendini cezalandırma ya da mazoist hazlarla ilişkilendirilebilir.


  • 9kuyruklukedi  (24.09.19 16:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.