[]

Yurtdisi telefonun gecici sure kullanimi

Selamlar. Yurtdisinda yasarken orada kullandigim telefonla turkiyeye geldim. 10 gun kalirken mesaj geldi bu imei kayitsizdir ve 120 gun sonra kapatilacaktir diye. Simdi tekrar yurtdisina gidiyorum 10 gun sonra. 4 ay sonra tekrar gelecegimi varsayarsak, geldigimde 110 gun kullanim hakkim mi olacak? Geldigimde tekrar 120 gun mu taninacak? Yoksa geldigimde bu imei ulkeye giris yaptigindan itibaren 120 gun gecmis oldugu icin kapatilmis mi olacak?

Tesekkurler.


 
yok o 120 gün başladığı andan itibaren 120 günün var.


  • viyana kangurusu  (24.09.19 11:37:45) 
bir sonraki gelişinde çalışmaz. dünya üzerinde imei'den kaçakçılık engellemeyi akıl eden ilk ülkeyiz biz. mağduriyet falan umrumuzda değil.


  • rosencruz  (24.09.19 15:01:07) 
Bilo oglanin aksam yemegine bir tutam da sen katki ver.


  • rusd  (24.09.19 16:23:03) 
120 gun baslayinca Turkiye'de telefonu kullanmak icin 120 gun hakkiniz var. Ben gelince cok kalmiyorum, 3-4 yildir ayni telefonla gelmeme ragmen daha 100 gunum mu ne var gelen SMS'lere gore.

Her yil 1 ay bile Turkiye'de gecirseniz 120 gun hakkiniz sizi 120/30=4 yil idare eder. O zamana da belki telefonu degistirirsiniz zaten.
  • crown  (24.09.19 19:33:46 ~ 19:35:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.