[]

yurt dışı turist vizesinde öğrencinin sponsoru kim olmalı?

Arkadaşlar; yakın arkadaşım şu an konservatuar son sınıf öğrencisi 2020 mart ayında Paris'e gidecek, kendisi konser işleri ile para kazanıyor ancak bir sigortası düzenli geliri yok.

Vize başvurusu yaparken yurt dışı masraflarını kimin karşılayacağına dair kafamız karıştı? yani sponsor kim olmalı? babası emekli devlet memuru ancak üzerinde ev kredisi vs olduğu için hesapları hep eksi bakiye; kendisinin düzenli geliri yok ancak kazandıklarını üç ay boyunca bir banka hesabında giriş çıkış olarak belirli günlerde yatırıp çekebilir sponsor kendini mi göstermeli? yoksa üçüncü şık Paris' birlikte gideceği kişiyi de gösterebilir mi - yani ben devlet memuruyum; nasıl olmalı nasıl bir yol izlemeliyiz?

bu vize işlerinden anlayan birisi bize yardımcı olabilir mi :(((((

 
Emekli devlet memuru baba olmalı kesinlikle. Parayı bsbsnın hesabında gösterirsiniz. Evin tapusu falan da eklenir. Kendisi olursa ret yersiniz. Siz olursanız dönmeyeceğinize inanırlar yine ret yersiniz. Riske atmayın.


  • kullanıcıadımbuolsun  (23.09.19 18:00:37) 
Peki martın başı için ne kadar süre öncesinde vize başvurusu yapmak lazım? Çünkü 3 aylık hesap dökümleri istenecek değil mi ona göre hesapları artı bakiyede tutmak lazım


  • whirlwind  (26.09.19 15:21:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.