[]

Favori temizlik urunleriniz neler?

Efendim yuzey temizleyicisidir, banyo mutfak temizleyicidir, leke cikaricidir, leke cikarici spreydir, mr muscle'dir cif'dir bilmemnedir boyle cok iyi is cikaran hayatinizi kolaylastiran favori temizlik malzemeleriniz neler?




 
amway leke çıkarıcı sprey


  • kablelvuku  (23.09.19 15:44:35) 
Rossman'daki sirkeli çok amaçlı temizleyici. Yine rossman'da domol'un fırın içi temizleyicisi. Hem fırın için hem de ocak için kullanıyorum bunu.

İkisini de bittikçe alırım, özellikle sirkeli olan doğal içerikli olduğu için daha içim rahat şekilde kullanıyorum.
  • fraise  (23.09.19 15:45:40) 
Sivi bulasik deterjani ve cif.
Olmazsa olmaz.

  • chitosan  (23.09.19 15:46:39) 
Bulaşık için fairy platinum'dan memnunum, aşındırmalı temizlik için de cif krem vazgeçilmez. Ama mesela bulaşık makinası için parlatıcı kullanmıyorum (beyaz sirke en iyisi), bir de marka sadakatim olmaksızın sıvı çamaşır deterjanı kullanıyorum. Toz deterjanlar makinada kalıntı bırakıyor.


  • SiyamkedisiZorro  (23.09.19 16:01:10) 
rossmann leke çıkarıcı. büyük boy sprey şişede satılan.

bizim sıpanın bütün pisliklerini ancak temizliyor...
  • babilbaligi  (23.09.19 16:02:51) 
Cif banyo.

Banyo için denemediğim şey kalmadı. Bunun kadar hızlı kir çıkaranı daha görmedim. Uzun süre temizlenmemiş duşa kabindeki sabun artıklarını bile söküyo kör olasıca.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (23.09.19 16:12:34) 
yillardir bu soruyu beklemiscsine cevap vericem.

rossmann'in her seyi. ama en cok uzun sure alip almama konusunda kararsiz kalip dayanamayip aldigim mop. islak mendilimsi bezleri var, mopun ustune parmaginizla sokaliyorsunuz. kil tuy toplayan kuru bezi de var. nefis.

sari paketli islak bezi ve mavi paketli cam bezi guzel. sirkeli temizlik sivisi guzel.
  • jimicik  (23.09.19 16:21:35) 
jimicik+fraise +1

rossmandaki temizlik ürünleri hem hesaplı hem kaliteli çıktı hep, domolcuyuz :D
  • 9kuyruklukedi  (23.09.19 16:24:14 ~ 16:24:45) 
Lofçalı Arap Sabunu.


  • candanag  (23.09.19 16:29:27) 
Rossmann'daki domol ürünleri +1500


  • kedili madam  (23.09.19 18:04:55) 
benim yaptigim temizlikten bir halt olmuyor genelde ama yine de cif'le musluk-armatur parlatmak kadar keyif aldigim is sayisi azdir. adeta buyuleniyorum her seferinde, hic "yok abicim burasi fazla kirli" falan demiyor. dokuyorum, kopurte kopurte siliyorum, sonra suyu + bezi bir cekiyorum vauuuu resmen isil isil. super.


  • der meister  (23.09.19 18:40:52) 
Swiffer (jimicik’in mop diye bahsettigi sey) evi supurdukten sonra bir de swifferla geciyorum, muhtesem oluyor.

Bir de cillit bang. Her cesidi.
  • kuehles blondes  (23.09.19 19:16:49) 
Elma Sirkesi


  • levent bilgen  (23.09.19 19:50:20) 
Donestos.
Akşamdan döküyorum kirli yüzeylere, diğer gün geldiğimde temizlenmiş oluyor. Adam benim yerime temizleyiveriyor. Öyle ovma falan da yok dokunmuyorum bile o derece.

  • [GODDARD]  (23.09.19 21:44:17) 
Cif banyo & cif mutfak


  • el conquerador  (23.09.19 21:45:15) 
birkac ekleme yapayim;

rossmann'in 5'li sunger bez paketi var. mutfak lavabo bezi olarak kullaniyorum. iyice eskiyince yerler icin kullanip aticam, eskimedi. cok emici, kuruyunca kabuk gibi oluyor, islak kalma kokusu olur ya bazi bezlerde, bunda olmuyor hic. sari bezler gibi cirkin bir gorunum de almiyor, boyutu da mukemmel.
www.rossmann.com.tr

daha once aliexpress'ten aldigim beyaz melamin sungerler vardi, her seyi temizleyen, yanik caydanliktan duvardaki boyaya kadar. burda da bulunabiliyor artik, sihirli sunger diyorlar.

ailemin evinde her kosede tek kullanimlik gozluk temizleme mendillerinden var. cok guzel temizliyor gozlukleri.

bir ara da su aspirin dedikleri kirmizi siseli temizlik spreyinden almistim. evet her seyi super temizliyor ama asiri kimyasalli. almam bir daha. sirke varken gerek yok.
  • jimicik  (24.09.19 09:44:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.