[]

kışın ilk izolasyon sorusu

evt kış geldi, yerden gürül gürül soğuk hava da gelmeye başladı.

www.decathlon.com.tr şundan alıp zemine sersem bir tık azalır gibi, başka önerisi olan?

Ev kira, çok uğraşmak kırıp dökmek istemiyorum.

 
Mutlaka fayda sağlayacaktır, az ya da çok. Fakat tüm zemini kaç tane ile kaplayacak, ne ile sabitleyeceksiniz?

Sonra üzerini ne ile kapatacaksınız? Komple halı döşenecekse şap altı kullandığımız sert strafor daha mantıklı olur sanki.

Bu yumuşak olur üzerinde nasıl gezeceksiniz? Deforma olunca kötü durur zemin.
  • John Bloor  (23.09.19 12:31:02) 
bu koyduğun yerde duran bir şey değil, çok kayıyor. şu çocuk odaları için yapılan yapboz şeklinde olanlara bakın derim.


  • babilbaligi  (23.09.19 12:39:30) 
Yani sabah yataktan kalkınca çoraplarını giyene kadar ayakların üşümesin istiyorsan yap. Ama başka bir artısı olmaz.

Bizim ofiste altımız depo, binada mantolama yok, üst kat boş, sağımız boş. Madem mantolamayı apartman yaptırmaya kara almıyor, diğer dairelere de zorla yaktıramayız; bari alttan mantolamay biz yaptıralım biraz faydalı olur dedik. Deponun tavanına komple EPS ile izolasyın yaptırdık ve hiç faydaı olmadı. 1C bile olmadı.
  • malheiros  (23.09.19 12:56:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.