[]

e reader almak ne kadar mantıklı?

özellikle sorum kullanıcılarına.

gün ışığında ekranı kullanabilmek, 1 haftaya dayanan sarj ömrü, taşıma kolaylığı ve basılı kitaplar için alanı olmayanlar için büyük avantaj.

ilk soru almak ne kadar mantıklı?

ikinci soru: yalnız ink teknolojisi kullanan e readerlarda pdf formatında manga ya da çizgi romanlarda sorun yaşar mıyım?

3. soru: özellikle pdf için bana ne önerirsiniz? tablet daha mı mantıklı.

 
son derece mantiklidir. ben pdf olarak daha cok makaleler falan okuyorum bir sorun yasamadim renkli resimler disinda. renklisi daha guzel oluyor simdi. ama kitap okumak icin bir paperwhite alinir. cok da memnun kalinir. memnun kalmayanla tanismadim. ya da tanistim ama memnun kalmayan bir insan oldugu icin unuttum gittim densizi.

cizgi romanlariniz renkli ise e-ink teknolojisi henuz renkli degil. o yuzden sorun yasarsiniz.

ozellikle renkli ve pdf kullanicisi iseniz tabii ki tablet daha mantikli. ama sahsi gorusum sadece okuma amacli kaliteli ekranli bir tablet ile yine de bir e-reader almaniz. duzenli kitap okuyan biri iseniz elbette.
  • tanaka  (23.09.19 10:27:19) 
PDF için ben tablet öneririm.

renksiz epub vs formatı kitaplar için ise Kindle Paperwhite veya kobo.
  • cedex  (23.09.19 10:29:59) 
1. Bugüne kadar aldigim en verimli elektronik alet. 5 yıldır kullanıyorum. Göz yorma kesinlikle olmuyor. 70 kitap okumuşum. Yanına birden çok kitap taşıyabilme lüksü sağlıyor aynı zamanda.
2. PDF veya cbr uzantılı dosya/çizgi roman okumak verimli değil. Boyutu çizgi romanın tam sayfası için küçük. Panele zoom yapmak gerekiyoe. Epub/mobi gibi ekitaplar için mantıklı.
3. PDF ve çizgi roman kullanımı için ipad mantıklı. Hızlı sayfa geçişi ve rahat zoom yapma açısından rahat kullanım sunuyor. Bütçe daha az ise, ekranı hoşunuza giden 9-10 inç bir tablet işinizi görür.
  • unalub  (23.09.19 10:39:36 ~ 10:40:06) 
harika yatırım. düşünme bile.


  • elektrodöner  (23.09.19 11:52:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.