[]

elektronik eşya alırken kdv'den düşmek

bir arkadaşımın şahıs şirketi var. ben de bu aralar bi elektronik alet alacağım için acaba kendisine böyle bi teklifte bulunsam mı diye düşünüyorum. faturayı onun şirketi adına kestirsem daha sonra o kdv miktarını bana geri ödese hepsini olmasa bile en azından yarısını ödese bile olur sorun çıkma ihtimali var mıdır?

ürün teslimat adresi ile fatura adresinin farklı iller olması sorun olabilir mi?


 
yapabilir. sorun çıkmaz.

ürün teslimat adresi fatura adresi farklı olabilir.
  • xdenizx  (23.09.19 09:50:06) 
1. Arkadaşının KDV'ye ihtiyacı var mı?
2. Alacağın alet iş için kullanabileceği bir alet mi?

KDV'ye ihtiyacı varsa devlete vereceğime sana vereyim diyebilir, yarısını vereyim diyebilir.
  • John Bloor  (23.09.19 10:04:49) 
sorun olmaz, yarısını verir.

hepsini sana vereceğine devlete öder, niye uğraşsın.
  • babilbaligi  (23.09.19 10:10:57) 
İhtiyaci var ve is isin kullanilabilir bi cihaz. Sehirler farkli olsa da sorun olmaz di mi basina is aldirmak istemem


  • acımasız gerçekler  (23.09.19 19:38:26) 
Sorun olmaz, bu işin raconu %5 ile oluyor.


  • neymis  (24.09.19 02:25:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.