[]

Kemoterapi alan anneme hobi önerisi

Annem bir süredir tedavi oluyor, çeşitli ameliyatlar geçirdi. Aldığı ilaçlardan dolayı bazı sorunlar yaşıyor. Bir yandan evde epey canı sıkılıyor, kafaya takacak bir sürü şey buluyor haliyle.

Aldığım kitapları okuyamıyor, gözleri eskisi kadar iyi değil ilaçlardan dolayı-bulanık gördüğünü söylüyor.

İnce el becerisi gerektiren şeyler yapamıyor elim kolum pek tutmuyor diyor.

Resim mesim ebru önerdim onların da kimyasalları dokunur soluyamam dokunamam diyor.

Annem 60 yaşında ev hanımı. Ne gibi hobiler önerebiliriz başka var mı aklınıza gelen?

 
balkonunuz varsa tohum ya da fide alabilirsiniz, çiçek, yeşillik, kekik, maydanoz falan onlarla uğraşabilir.


  • slow like honey  (23.09.19 09:17:33) 
Bulmaca seviyor mu? Anneme bulmaca dergisi alıyorum. Bayağı bir oyalanıyor.


  • zombi  (23.09.19 09:17:35) 
Sesli kitap dinlemekten hoşlanır mı ki?


  • Mossy  (23.09.19 09:20:21) 
hobi değil ama sosyal sorumluluk yapsa olmaz mı acaba? bizim de bir ablamız var, sokak çorbacıları derneğinde bize yardıma gelir. uzun süreler yürüyemediği için çorba dağıtımına katılmaz ama mutfakta çorba yapımına yardım eder. annenizle benzer süreçlerden geçen biriydi. gençlerle bir arada olmak ve tanımadığı insanlara yardım etmek ona iyi geliyor gibiydi.


  • ofelia  (23.09.19 09:24:24) 
tabletten bir şeyler izleyebilir özellikle ilaç alırken


  • bir soru sorcam  (23.09.19 09:30:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.