[]

İlişkide iletişim sıklığı

Uzak mesafe ilişkisinin başındaki bir çiftin bir tarafın diğer tarafı boş gününde saat 10a kadar hiç aramaması doğal mı? Ben mi büyütüyorum.




 
Normal. Yatmadan önce yazarsa sıkıntı yok.
Yattığı halde yazmamışsa yol ver

  • adwokat  (22.09.19 23:12:30) 
Kendine zaman ayırmayı tercih ettiği bir gün ise doğal. Boş güne ertelenen ıvır zıvır işlerle uğraşılıp gün harcanmış da olabilir. Yine normal.

Büyütüp büyütmeyeceğiniz sizin ilişki alışkanlıklarınıza bağlı öznel bir seçim.
  • apartman teyze  (22.09.19 23:16:49) 
Dün de bugün de boştu iki gün de arkadaşlarıyla dışardaydı dün 11e kadar gelmesini bekledim öyle konuştuk bugün ben aradım öğleden sonra gibi dışardayım deyip açmadı sonra da 10a kadar dönmedi. Ben kızınca da her şeyin normal olduğunu kızılacak hiç bir şey olmadığını söyledi. Normalse ciddi bi özeleştiri yapıcam çünkü gerçekten çok sinirliyim.


  • Ahududureçeli  (22.09.19 23:19:36) 
Uzak mesafe ilişkisinin kendisi normal olmadığı için onu baltalayan ne varsa normal geliyor bana. Karşı tarafın boş gününe göre ayarlamak zorunda değil kişi kendini.


  • ruhen hastayim ben  (22.09.19 23:22:48) 
@ahududu
Normal. İlişkiden beklentilerinizin farklı olduğunu kabullenip durumu konuşmalısınız.
İletişimsiz geçen günün sonunda "Ne var bunda?" tavrı elbette yanlış. Baştan, kendine zaman ayırma konusunda net olmalı karşı taraf. Siz de bunu anlayışla ve normal karşılayabilen bir birey olup olmadığınız konusunda kendinize karşı dürüst olup durumu kabullenecek veya itiraz edeceksiniz.
  • apartman teyze  (22.09.19 23:25:58) 
Çok büyütme sen yine de ama bana da hoş gelmedi. Sanırım kafana taktığın nokta buraya yazmamış olsan da karşı tarafın durumu aktarış biçimi olmuş. Beklentilerini karşılamayan bir şey için çok sinirlerini yıpratma bence.


  • noisette  (22.09.19 23:33:59) 
Normal diyenlerin aksine, daha önce 3 yıl uzak ilişki devam ettirmiş ve mevcut ilişkisinin de ilk yılı uzaktan devam etmiş er kişi olarak hiçbir şekilde normal bulmadım ben. Kişi günü kendine ayırmış olabilir, arkadaşlarıyla eğleniyor olabilir. Ergen gibi tüm gün elinde telefon size mesaj atmasını beklememelisiniz ancak akşam 11e kadar "naber?" diyecek kadar zaman ayırmayan kişi benim gözümde ilişki yaşamıyordur.

Biz de müthiş yoğun günler yaşıyorduk ama en azından uyanan bir günaydın vs yazıyordu. Ne bileyim evden çıkarken ben çıkıyorum yazıp dikkat et, kolay gelsin, iyi eğlenceler vs dileklerini duyuyordu. Gün içerisinde genel hatlarıyla neler yaptığımızı bilirdik yani.

Hele öğleden sonra aramaya dışarıdayım diyip açmamak sonra akşam 11de dönmek. Bilemedim.
  • yercekimini kendine ceken adam  (23.09.19 07:47:04) 
Normal değil bence. @yerçekimini kendine çeken adam haklı. Akşam o saate kadar seni hiç merak etmemesi, kendi yaşadığı şeyler seninle paylaşmak içinden gelmemesi ne bileyim...


  • Mossy  (23.09.19 09:19:02) 
Hocam, uzak mesafe ilişkisi zordur. Gözünün üzerinde kaşı olduğu için bile kırılabilirsin, burada kimsenin seni onaylamasına ihtiyacın yok.

Eğer bu ilişki yürüsün istiyorsan, git sevgilinle konuş. Bundan rahatsızım, devam etsin istiyorsan böyle yapma de, konu kapansın. Eğer konuştun anlamadıysa zaten yol yakınken bitir. Zaten bir kavuşma tarihiniz yoksa, er ya da geç bu ilişki bitecek. Ne kadar erken o kadar iyi..

(From: 6 sene kıtalararası uzak mesafe ilişkisi yürütmüş biri)
  • lcha  (23.09.19 09:36:34 ~ 09:37:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.