[]

Yeni iş hazır değil

Merhaba,

Ben bir işte garson olarak çalışıyordum ve geçen ayın ortasında başka bir yerle bisikletle yemek dağıtım için anlaştım, sipariş olmadığında da servise ve mutfağa yardım edicem şeklinde. Ben bunlara dedim ki mevcut işimde ihbar sürem ve ayarlanmış tatilim var, işe 27 eylülde başlayabilirim. Tamam dediler, zaten dağıtım için gerekli bisiklet ve uygulama ayarlanıyordu birkaç hafta içinde hazır olacaktı.

Mevcut işime işi bırakacağımı söylemedim tatile çıkmadan, tatilden dönünce bırakırım diye düşünerek. Yeni işteki şefe mail attım bak haftaya ben geliyorum diye, gelmeden mail at shiftleri ayarlarız demişti, ana şimdi diyor ki daha uygulama hazır değil haber vericez. Ben napayım şimdi? Öb0r işi bıraktığımı söylemedim daha oradakilere, tatil dönüşü devam etsem ederim ama etmek istemiyorum çok fazla farklı sebepten. Yeni iş de kaç haftadır hazır değil. Tatile de çıkmamış olsaydım ne olacaktı bilmem. Tatil dönüşü çok boşta da kalamam zaten 1 aydır tatildeyim. Mail atıp uygulama ne zaman çıkar desem bilmiyorum, yakında der. Geleyim servise mutfağa yardım edeyim desem hem garip olur gibi hem de kabul eder mi bilmwm. Çünkü benim gibi dağıtın işi için alınan başka elemanlar da var ve onlar da bekleyişte tahmin ediyorum ki.

Ne yapsam? En azından part time servis/mutfak yardımı için sorsam mı?

Teşekkürler

 
Bence bize sorduğun gibi yeni işverene sor şimdi başlasam mutfağa yardım etsem, uygulama hallolunca da servise başlasam olur mu diye. Cevap olumsuz olursa ne kadar sevmesen de eski işine devam edersin haber gelene kadar.
Bi de uygulama işinin hiç hallolmadığını, iptal edildiğini düşün ozaman napcaksın?

  • megalomaniac  (22.09.19 10:24:17) 
Durum net hocam. Tehdit edici, ukala bir üslupla değil, paraya ihtiyacın olduğunu işinden de ayrıldığını uygun bir dillr ifade et bence. Yüzyüze daha güzel olur imkan varsa.


  • baal  (22.09.19 10:54:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.