[]

Eve doğalgaz kombi petek döşetmek?

90 m2 Evimizde kalorifer boruları kombi yeri altyapı olarak hazır. Bu kış eşim kalorifer istiyor, hatta 1 peteğimiz de hazır. Nasıl yaptırmalıyım sizce küçük bir ev 3 petek olacak intenetten kombi almak mantıklı mı son dönemde önüme düşüyor siz nasıl yaptınız?




 
Peteklerin yerini ve buyuklugunu iyi secmenkz gerekoyor, verimlilik acisindan cok çok önemli.
Edit: Secmeniz gerekiyor derken secmesi gerekiyor projeyi yapan arkadasin. Bizimkisi cok verimsiz bir proje yapmisti.

  • stavro  (22.09.19 00:13:08 ~ 23.09.19 15:14:21) 
Kendiniz hiç uğraşmayın. Kaliteli bir markanın yaşadığınız şehirdeki yetkili satıcısından hem kombi hem de petekleri satın almanızı öneririm. Satın almadan önce keşif de yaparlar zaten. Tesisatı da o şirkete yaptırın mutlaka. Çıkabilecek bir sorunda başınız ağrımaz böylece.


  • conrad moricand  (22.09.19 00:44:56) 
Proje isteyecek gaz firması. Kombiyi aldım gel tak olmaz.


  • sutlu nescafe  (22.09.19 05:00:54) 
Petekleri. Almışken demirdokum alın. Modelini unuttum. D3 müydü neydi. Araştırın ama iyi bir marka alın.
Bu arada binada yalıtım vardır umarım. En önemli şey o çünkü.

  • kisa  (22.09.19 06:20:16) 
"intenetten kombi almak mantıklı mı?"

Ben 5-10 tane almışımdır, belki de daha fazla. Zaten bunun telefon gibi grey marketi, paralel ithalatı, distribütör garantisi vs olmaz. Satılan her kombi aynı fabrika/distribütör ürünü, faturalı mal.

Diğer işlemler için bir doğalgazcıya ihtiyacınız var zaten, projeyi çizecek başvuruları yapacak, saati alıp takacak vs.

Petekleri de onlardan temin edersiniz, sadece kombiyi kendiniz alın ve diğer herşey için fiyat tek fiyat isteyin.
  • John Bloor  (23.09.19 09:14:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.