[]

ketojenik beslenme zorluyor mu?

karbonhidrat bağımlısıyım ne yazık ki. tecrübesini paylaşan insanların videoları ya da yazılarından çıkardığıma göre bu durumdaysanız alışmanız biraz zor olabiliyormuş. kolayca adapte olabilen var mı ketoya? okuldaki performansım düşer mala dönerim diye korkuyorum ama bir yandan da acaba bahane mi uyduruyorum kendime diyorum :(




 
bir hastalığın yoksa ilk 1-2 hafta sonra alışırsın.


  • ya ben lan neyse  (21.09.19 22:11:25) 
merhaba, bende ayni durumdaydim ancak ketojenik beslenmeye cok kolay bir sekilde adapte oldum ve iki bucuk aydir ketojenik besleniyorum. enerjimiz yuksek, gencligimiz var :d


  • tahtakafa  (21.09.19 22:34:03 ~ 22:34:26) 
angelus bana karbonhidrayı tamamen kesme, insanın kafası çalışmıyor demişti.

ben dinlemeyip tamamen kesmiştim, evdeyken farketmedim de, arkadaşlarla buluşunca resmen konuşamadım, kelimeler aklıma gelmedi, harbiden 0 karbonhidrat insanı aptal gibi yapıyor.

onu da geçtim ağustos 10dan bu güne kadar net 15 kilo verdim. ketojenik falan değil, if yaptım, saat 10da bir öğün akşam 6 da bir öğün yedim, yediklerime dikkat ettim, özellikle aburcubur ve gereksiz yüksek kalorili şeyler yok. sebze ağırlıklı beslendim, tabi gereken miktar yumurtamı, etimi yedim öyle sağlıksız bir diyete başvurmadım ve hiç aç kalmadım.

aç kalmamayı da kabağın mucizesine borçluyum, baskın bir tadı olmadığı hiç her yiyeceğin içine katabilirsin veya yanında yiyebilirsin, negatif kalorili bir sebze, yediğinde aldığından daha çok kaloriyi sindirirken yakıyorsun. çabuk pişiyor ve çok uzun süre tok tutuyor.

çorba mı yapıyorum, çat hemen 2 3 kabak rendeliyorum içine gidiyor. ya da et yemeği mi yapıyorum, fırında pişirip üzerine sarımsaklı yoğurt ile sos yapıp yiyorum.

yani şöyle bişey yemem gerekenleri yedim ama doymadım mı, gerisini salata ve kabakla geçiştirip tamamiyle doyuyorum.

insan doyunca rejim psikolojisinde de olmuyor.
  • hem şişko hem deli  (21.09.19 23:36:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.