[]

Evlilik teklifi fikri

Sayın duyuru,
Yüzük alındı, geriye şirin ve güzel bir fikirle evlilik teklifi etmek kaldı. Bu tür konularda pek yaratıcı ve romantik olduğum söylenemez. Ama klasik bir akşam yemeğine götürüp klişe bir evlilik teklifi etmek istemiyorum. Güzel, basit ama unutulmaz bir şey olması gerektiği kanısındayım. İstanbul'da edeceğim teklifi. Sizin de fikirlerinize açığım. Bizim için özel olduğundan, içinde Galata Kulesi'nin, Adalar'ın veya Balat'ın olduğu bir konsept düşünmek istiyorum. Çok uçuk bir şey olmamalı. Her türlü görüşe açığım.



 
Ben olsam gece sahilde yürürken birden dururdum ve benimle evlenir misin derdim. Evet derse yüzüğü çıkarıp takardım ve öperdim. Eğilmezdim, organizasyon yapmazdım. Sonra gider güzel bi yemek yerdik. Yapacağım bunu.


  • Pertev nail  (21.09.19 14:59:55) 
Pertev nail+1
Bu tarz teklifler bence daha samimi. baş başa yürürken veya güzel bir ortamda- manzaraya karşı oturup tatlı tatlı koşup hayal kurarken, hiç gösteriş yapmadan sorulması daha hoş olur.

  • MtKrt  (21.09.19 15:14:36) 
Ben şöyle yapmıştım.
Çamlıca tepesinde pankart( seni seviyorum), havai fişek, mumlar, gitar ve keman eşliğinde teklif etmiştim. Çok da iyi olmuştu, çevredeki insanlar ve turistler de alkışlayinca muhteşem bir ambiyans olmuştu :)
Bu işi baştan sona organize eden adamlar var. Çok pahalı değil 300-400 tl gibi birşey.
Google'da küçük bir araştırma yaparsan mutlaka denk gelirsin.
Ben bulursam adamı buraya yazarım.
Çok memnun kalmıştım.
  • yesil basli govel santor  (21.09.19 17:18:28) 
İlave: bütçeye göre sadece gitar veya sadece keman, yahut havai fişeksiz sadece mumlarla bir organizasyon da tertip ediyorlar. Program esnek, sen belirliyorsun.
Mutlaka tavsiye ederim.

  • yesil basli govel santor  (21.09.19 17:20:10) 
Kadınlar genellikle bu tip şeylerden hoşlanırlar ve hafızalarında şaşalı bir evlilik teklifi kalsın isterler. Biz erkekler sıkıla patlaya yapıyoruz ama onlar mest oluyorlar.
Bana kalırsa yolda yürürken veya trafikte bir anda arabayi stop ederek pat diye evlilik teklif etmek kadınların hoşlanacağı veya yıllar sonra gururla hatırlayacağı birşey değil.
Dikkat et teklifin şekli iyi planlanmış birşey olsun yoksa yıllarca başına kakılır emin ol:)
Bana sorarsan, sen iyi birşey yap yıllarca başa kakan sen ol derim ;)
  • yesil basli govel santor  (21.09.19 17:25:29) 
@yesil basli bahsettiklerin kadının hemcinslerine hava atmak için, instagram storylerini süslemesi için yapılacak şeyler ve mest olma sebebi bu. Bunu yapan erkek enayidir ve kadının gözünde değeri düşer haberi olmadan. Böyle bi organizasyon yapmadın diye başa kakacak bir kadınla evlenene zaten geçmiş olsun. Erkekler gittikçe feminen olmaya başladı, durum kötü.


  • Pertev nail  (21.09.19 19:03:59) 
@perto konunun feminenlikle nokta kadar alakası yok.
Kafandaki çağrışımları anlıyorum. Evet canım, sepet canım diye karısının etrafında dolanan bir mal tahayyül ediyorsun fakat bende en az senin kadar nefret ederim o dallamalardan. Kaldı ki böyle bir tipe feminen denmez sersemdir o adam.
Neyse ben senin evli bir erkek olmadığına yemin edebilirim.
Eğer evli bir erkek olsan ne demek istediğimi anlardin.
Başa kakmaktan kasıt nedir biliyor musun?
Kırk yıl sonra yaşlı iki cift olarak yan yana otururken, eşin senin önerine benzer hiçbir inceliği ve derinliği olmayan bir evlilik teklifi aldıysa bunu hatırlatır.
O günden önce de defalarca hatırlatmıştır.
Kadınların pekçoğunun çocukluğundan itibaren hayalini kurduğu üç beş an vardır.
Bunlardan biri de Evlilik teklifini aldığı andır.
Sen istediğin kadar hafife al. Senin tavrın, kadınların evlilik teklifinin şeklini önemsediği gerçeğini değiştirmez.
Allah bilir düğünsüz, kınasız sade bir nikahla evlenmeyi planlıyorsundur.
Evlenme teklifini de yürürken yaparsın.
Oh mis.
Bunlardan memnun olacak bir kadın bulursan bize de haber ver kardeşim.
  • yesil basli govel santor  (21.09.19 19:33:33) 
Ona istediğini ver ve elli sene kafan rahat olsun.
O anın geri dönüşü ve telafisi yok.
Anlıyor musun güzel kardeşim? :)
  • yesil basli govel santor  (21.09.19 19:37:51) 
Pertev + 1, dedi kiz :)


  • Flipsflops  (21.09.19 20:12:03) 
Abi nolursun "akıl almalı organizasyon" işine girme. Yaran fıkralar başlığındaki yarmayan fıkralar gibi %99'u. Sorduğuna göre %1'den de değilsin.

Yürürken dur, yüzüğü çıkar, ömrumüzü pay edelim mi birbirimize de geç.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (21.09.19 22:01:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.