[]

bekar erkeklere soru

özellikle sevgilisi vs. olmayanlara soruyorum. evli veya bir ilişkisi olan, yaşıtınız sayılabilecek kadınlara karşı davranışınız nasıl?

bekar, ilişkisiz kadınlara olanlarla aynı mı?

ben bu erkeğim ve ilişkisi olanlarla yakınlık kuramıyorum. kurmaya da çabalamıyorum ama insan insandır, seviyeyi koruyup iyi bir ilişki kurmam lazım. ters bir laf ederim diye veya fazla bağlanırım korkuyor muyum nedir anlamadım. normali nedir sizce?

 
herkese aynı davranabiliyor olmak gerek. :) kadınları bilinçaltınızda avlanmaya müsait-avlanmaya müsait değil diye ayırıyor olabilirsiniz.


  • 9kuyruklukedi  (20.09.19 15:46:04) 
Kendime yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi başkalarına yapmamayı hayat felsefesi edindiğim için, evli ya da ilişkisi olan kadınların cümlesi bacımdır.


  • el conquerador  (20.09.19 15:54:08) 
Hepsine mesafeli davranıyorum.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (20.09.19 16:27:32) 
Geçen kadıköy'de bir mekanda taaa yıllar önce tanıdığım yeni evli bir kadını gördüm. Aa merhaba nasılsın muhabbeti biraz konuşma ve içtikten sonra candy shop eşliğinde bol seksili dans ettik :D Ben öyle aman yanlış anlar falan diye dert etmem. Konuşurum, dansımı mansımı ederim :D


  • eazy  (20.09.19 16:40:20) 
Ben genel olarak eğer yürüme gibi bir niyetim yoksa kadınlara mesafeli davranıyorum, kaldırımda yürürken bile göz kontağı yapmaktan kaçınıyorum. Her şeyden anlam çıkarıyor bizim kızlar. "Güldü çakacak!"


  • rldofiui  (20.09.19 17:50:47) 
sosyalleşme problemleri içeriyor bence bu. herkese aynı davranmak gerek. nasılsa her bekar kadınla sevgili olma gibi bir durumun yoksa burada da iş aynı.


  • lallallal  (20.09.19 18:05:20) 
ben mesafeli davranıyorum evli kadınlara


  • dafuq  (20.09.19 18:09:17) 
Bence tam tersi, daha rahat olman lazım eğer amacın arkadaş olmaksa. Çünkü kadın evli, aranızda hiçbir ima olmaz, net şekilde herkes neyden bahsetmek istiyosa ondan bahseder. Kadın da eğer düzgün biriyse sana asla diğer gözle bakmayacağı için daha rahat arkadaşlık kuracaktır. Ama bu tarz arkadaşlıklar genelde sizi bir araya getiren mecranın dışına taşınamaz. Mesela birlikte kahve içmeye vs. gidemezsiniz. Onu bi yere davet edemezsiniz. Akşamları instagramdan komik video gönderemez, olur olmaz vakitlerde watsapp’tan yazamazsınız. Yazdığınız zaman sadece bişey sormak için, bi bilgi almak-vermek için yazarsınız veya direkt ararsınız(daha iyi olur şeffaflık açısından)


  • megalomaniac  (20.09.19 19:25:00) 
En yakın 2 kız arkadaşım evli. Birini evlenmeden önce tanıyordum, evlenmeden önce geldi kocasını "gösterdi" bile. Onunla ilişkimiz evlenmeden önce nasıldıysa öyle. Akşamları komik video gönderme, baş başa buluşma, bunları hala yapıyoruz.

Öbürü iş arkadaşım; evli çocuklu, onunla da partner olarak çalışıyoruz projelerde. Günde 10 saat civarı sürekli birlikteyiz, yeri geliyor kocasından çok beni görüyor.

Bu iki kadın da eşleriyle ilişkilerini düzgün kurmuş, kimle samimi olup kimle olmayacağını bilen tipler. Ne beni eşleriyle ters düşürürler, ne de ben sınırımı aşarım. Bu dengeyi ayarlayamayan kadınla arkadaş bile olmam, karşılıklı medeniyet seviyesiyle ilgili yani.
  • Bruce  (20.09.19 22:02:17) 
gayet oturaklı seviyeli yaklaşıyorum beni de diğerlerinden ayıran en önemli özellik bu zaten


  • siyahbeyaz1903  (21.09.19 00:48:22) 
Evli olanlarla muhabbet etmek daha kolay oluyor ya, o "bu bana yürüyor mu ya" gerginliği olmadığı için daha güzel bi muhabbetimiz oluyor genelde.


  • plutongezegendegilmi  (21.09.19 10:14:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.